Anglia

Scandal in vestiarul lui Man United! Van Gaal l-a anuntat pe Valdes ca va fi vandut, portarul i-a raspuns imediat pe Twitter

Managerul clubului Manchester United, olandezul Louis Van Gaal, a dat asigurari ca portarul spaniol Victor Valdes va fi vândut pentru ca "nu urmeaza filosofia" antrenorului sau.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 16 Iulie 2015, 12:41
Data actualizarii: Joi 16 Iulie 2015, 12:45

"Atunci când cineva nu vrea sa urmeze principiile unei filosofii, atunci nu are decât un singur drum, acela de a pleca", a declarat Van Gaal in cursul unei conferinte de presa prilejuita de prezentarea noilor achizitii, in cadrul unui turneu de pregatire in Statele Unite.

Valdes nu a facut parte din lotul care a sosit luni la Seattle, desi semnarea contractului in luna ianuarie parea o anticipare plecarii probabile a portarului N.1, internationalul spaniol David De Gea, prezentat la Real Madrid.

Van Gaal a asigurat ca spaniolul in vârsta de 33 de ani nu a facut calatoria pentru ca "urmeaza filosofia mea. Filosofia, este modul de a juca fotbal, modul de a-ti pastra nivelul de forma. De exemplu, el a refuzat anul trecut sa joace cu echipa de rezerve".

In replica, portarul spaniol a postat pe pagina personala de Twitter un mesaj prin care ii transmite lui Van Gaal indirect ca nu are dreptate, postand meciurile in care a jucat la echipa de rezerva a clubului.

Modifică setările cookies