RESPECT! A platit 1.200$ pentru un drum de 16.900km pentru clipa pe care o astepta de aproape 25 de ani! 10 romani fac la fel

RESPECT! A platit 1.200$ pentru un drum de 16.900km pentru clipa pe care o astepta de aproape 25 de ani! 10 romani fac la fel

Cu 10 zile inainte de marele meci, nu se mai gaseste niciun loc de cazare atat in Liverpool, cat si in orasele vecine!

Drum de 60 de ore - O poveste incredibila vine din Australia - un irlandez face orice pentru a fi la Liverpool in data de 11 mai cand are loc ultima etapa din Premier League iar echipa lui Brendan Rodgers poate deveni campioana! Ar fi primul titlu in era Premier League pentru 'cormorani' si al 19-lea din istoria clubului.

Trevor Hines, cel care lucreaza ca manager al unui hotel in Australia, e dispus sa faca orice pentru a fi in Liverpool in ziua meciului si a doua zi, cand ar avea loc parada din oras in cazul in care Liverpool devine campioana. Iar partea cu adevarat incredibila - Trevor nici nu are bilet la meciul cu Newcastle! Acestea sunt aproape imposibil de obtinut, la fel cum e si cu cazarea - in Liverpool nu mai e nimic disponibil, la fel ca si in orasele din jur.

Decizia a fost luata dupa victoria cu 3-2 de la Norwich - "Nu am spus nimani, doar am iesit din pub si am cumparat biletele de avion de pe telefon. Eram ingrijorat ca oamenii vor incerca sa ma convinga sa nu o fac. Mi-ar fi spus: <Ce faci, omule, esti nebun?> Dar nu regret absolut deloc" le-a povestit celor de la Irish Mirror.

La Liverpool in acel weekend vor fi si 10 fani romani care fac parte din fan-clubul echipei din Romania. Ei si-au cumparat biletele de avion si vor fi in oras chiar daca nu au bilete la meci!

Ce sanse mai are Liverpool la titlu - Aflata pe primul loc in Premier League in acest moment, Liverpool are insa doar a 2-a sansa la titlu dupa infrangerea cu Chelsea din ultima etapa. Manchester City are 1 meci in minus, contra celor de la Aston Villa, avand insa un golaveraj superior, principalul criteriu de departajare in Premier League. Astfel, daca City castiga la limita ultimele 3 meciuri, Liverpool ar trebuie sa recupereze un handicap de 11 goluri!

Meciuri pana la final:

Liverpool: vs Crystal Palace (d), vs Newcastle (a)
Manchester City: vs Everton (d), vs Aston Villa (a), vs West Ham (a)

Citeste si:FC liverpool
FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Noile măsuri impuse de Armată la Spitalul din Suceava. Doctorii demisionari, convinși să se întoarcă
BRAT