Championship Blackburn Rovers Rotherham Anglia

Portarul CATASTROFA si-a ingropat echipa! A avut cea mai simpla sarcina de indeplinit, insa le-a facut adversarilor un gol cadou :

Portarul englez Jason Steele (Blackburn Rovers) poate primi fara probleme titlul de "Catastrofa etapei" :)

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 01 Octombrie 2014, 19:45
Data actualizarii: Miercuri 01 Octombrie 2014, 20:02

Liga a doua din Anglia nu ia pauza in timpul saptamanii, iar formatiile din Championship s-au duelat ieri si astazi in etapa cu numarul 10.

Favorita la promovare si instalata pe prima pozitie a clasamentului, Norwich a pierdut pe terenul lui Charlton Athletic, echipa la care joaca si George Tucudean. Tot in aceasta etapa Watford, echipa lui Gabi Tamas, a profitat de infrangerea lui Norwich si a ajuns la egalitate de puncte, dupa victoria cu Brentford.

Una dintre perdante a fost insa Blackburn Rovers, echipa importanta din fotbalul englez, care a pierdut impotriva noupromovatei Rotherham. Blackburn a fost "ingropata" de propriul portar, Jason Steele, cel care a facut o gafa monumentala.

Portarul imprumutat de la Middlesbrough a facut o "nefacuta" la o faza extrem de simpla. Acesta a primit o pasa de la un fundas, insa a ratat complet degajarea, trimitand fix in primul adversar. Mingea a ricosat din Luchiano Becchio, atacantul lui Rotherham, fix in poarta celor de la Blackburn.

Rotherham s-a impus in cele din urma cu 2-0 si a urcat pe locul 17 din Championship.

Toate rezultatele

Brighton & Hove 1-1 Cardiff
Derby County 2-0 Bournemouth
Middlesbrough 1-1 Blackpool
Millwall 1-3 Birmingham
Norwich 0-1 Charlton Athletic
Rotherham 2-0 Blackburn
Sheffield Wednesday 1-1 Ipswich
Watford 2-1 Brentford
Wigan 0-0 Nottingham Forest

Astazi se vor disputa

Leeds - Reading
Wolverhampton - Huddersfield
Fulham - Bolton

Modifică setările cookies