Mourinho: "Postul lui Moyes nu este in pericol" PARIUL lui Special One legat de Manchester United: "O sa se termine"

Autor: Sport.ro
Miercuri 15 Ianuarie 2014, 10:48

	Mourinho: "Postul lui Moyes nu este in pericol" PARIUL lui Special One legat de Manchester United: "O sa se termine"

►ZI CU Mutu, miercuri 18:00, prezentare Zicu la Petrolul, in direct la Sport.ro!

Manchester United are cel mai slab sezon din ultimii ani, insa Mourinho nu crede ca postul lui David Moyes este in periloc.
Mourinho nu crede ca United mai poate spera la titlul in acest sezon, avand in vedere diferenta de 11 puncte pana la liderul Arsenal.

Moyes s-a chinuit teribil cu United pentru a prinde un loc de Champions League in sezonul viitor. Antrenorul lui Chelsea este convins ca Moyes va fi sprijinit de cei din conducere, care vor avea rabdare pana va construi echipa.

Nu cred ca Moyes este sub presiune. Presiunea este ceva creat de media care vine dupa o serie de rezultate slabe. Cel mai important lucru nu este presiunea care vine din exterior, ci realitatea din interior. Sentimentul meu, care este bazat pe comunicarea cu Sir Alex si informatiile din interior, este ca cei de la United nu sunt fericiti, insa sunt calmi. Au incredere in David, iar el are incredere in ei. Rezultatele slabe se vor termina. O sa revina dar probabil este prea tarziu sa castige titlul, sunt prea departe de lider”, a spus Mourinho. 
 
 
Chelsea va juca sambata impotriva celor de la Manchester United, iar Mourinho spune ca jucatorii vor fi motivati sa castige pentru a spala rusinea din acest sezon.
Sunt un club castigator, cu jucatori extraordinari. Da, sunt intr-un moment greu dar o sa isi doreasca sa castige. Vor sa arate cine sunt, e o mandrie individuala, dar si o mandrie a clubului. Vor veni pe Stamford Bridge sa lupte, nu doar pentru puncte, ci mai mult decat atat”, a spus Mourinho.
 

Circ și scandal în Parlament, la dezbaterile privind bugetul de stat. PSD a împărțit păpuși
BRAT

Modifică setările cookies