Ei sunt cei 4 jucatori pe care Chelsea vrea sa ii vanda in vara!

Autor: Sport.ro
Joi 13 Mai 2010, 06:26
Ei sunt cei 4 jucatori pe care Chelsea vrea sa ii vanda in vara!

Chelsea vrea sa renunte la Ricardo Carvalho, Deco, Juliano Belletti si Paulo Ferreira scrie The Times.

Potrivit sursei citate, Ricardo Carvalho, Deco, Juliano Belletti si Paulo Ferreira vor fi lasati sa plece in aceasta vara de la campioana Angliei, in incercarea de a reduce masa salariala si de a face loc altor fotbalisti mai tineri sau de la echipa a doua a clubului.

Directorul executiv al clubului englez, Ron Gourlay, a declarat ca ideal ar fi ca viitoarele achizitii sa fie facute cu banii obtinuti din vanzarea unor jucatori.

The Times mentioneaza insa ca sunt slabe sperante ca Chelsea sa obtina sume importante de bani din vanzarea acestor jucatori, singurul care are un pret ridicat fiind Ricardo Carvalho, pentru care Chelsea ar putea cere zece milioane de lire sterline.
In ceea ce-i priveste pe ceilalti jucatori, lui Belletti i-a expirat acordul si poate pleca liber de contract, Deco mai are un an de contract, insa va fi lasat sa plece gratis daca vrea sa se intoarca in Brazilia, iar Ferreira mai are trei ani de contract, insa, potrivit sursei citate, oficialii lui Chelsea ar putea chiar sa-l plateasca numai sa plece de la echipa.

Sursa: Mediafax

Dezastrul provocat de incendiile din Grecia, prin ochii românilor: ”Am fost nevoită să plec de acasă, mi-a fost teamă”
BRAT
Modifică setările cookies