Anglia

Bruno Fernandes, tinta glumelor pe internet! Pana si Google l-a prins: care este cel mai cautat lucru despre STARUL lui Manchester United

Bruno Fernandes a marcat golul victoriei pentru Manchester United, in ultima etapa de Premier League.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 28 Septembrie 2020, 16:03
Data actualizarii: Luni 28 Septembrie 2020, 16:07

Bruno Fernandes a fost transferat de Manchester United in iarna acestui an si s-a integrat perfect in echipa lui Ole Gunnar Solskjaer.

Starul portughez este un specialist al penalty-urilor, insa pe langa faptul ca le executa bine, stie sa le si obtina.

  • Bruno Fernandes, tinta glumelor pe internet! Pana si Google l-a prins: care este cel mai cautat lucru despre STARUL lui Manchester United

Un internaut a venit cu o dovada pe Twitter si fanii lui Manchester United s-au amuzat copios. La un search pe google cu: 'Bruno Fernandes dive vs (n. r. Bruno Fernandes simuleaza cu)', motorul de cautare indica mai multe meciuri in care mijlocasul 'diavolilor' a obtinut un penalty pe nedrept. Nu mai putin de 6 recomandari oferite de Google sunt despre simulari ale mijlocasului.

"Imagineaza-ti cand Bruno Fernandez va inscrie 50 de goluri pentru Manchester United si toate vor fi din penalty", a scris un fan. 

"Asta e amuzant", a completat un alt suporter.

"Bruno chiar e un trisor in serie", a mai adaugat un fan.

13 goluri a inscris Bruno Fernandes pentru Manchester United si 9 dintre reusite au fost de la 11 metri. Potrughezul nu a ratat niciun penalty pentru 'diavoli' pana in prezent.

Simularea lui Bruno Fernandes din meciul cu Crystal Palace

CITESTE SI

Modifică setările cookies