BREAKING NEWS | Coutinho devine al 2-lea cel mai scump jucator din istoria fotbalului! Liverpool a cedat si il lasa ACUM la Barcelona

FC liverpool Philippe Coutinho Anglia
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 04 Ianuarie 2018, 14:04
Data actualizarii: Joi 04 Ianuarie 2018, 14:06

Barcelona urmeaza sa faca o oferta impresionanta pentru cei de la Liverpool.

Philippe Coutinho va deveni jucatorul celor de la FC Barcelona in aceasta iarna, anunta Melissa Reddy de la Goal, corespondenta pe FC Liverpool. Barcelona finalizeaza un pachet de peste 150 de milioane de euro pentru jucator, dintre care peste 120 de milioane direct iar restul clauze de performanta.

Astfel, Coutinho va deveni al 2-lea cel mai scump jucator din istoria fotbalului dupa Neymar (neincluzand transferul lui Mbappe pentru care PSG va plati 180 de milioane de euro in vara). Cei de la Liverpool au dorit ca mutarea sa devina oficiala acum, dar jucatorul sa ajunga la Barcelona in vara, insa atat jucatorul, cat si cei de la Barcelona au insistat ca mutarea sa faca acum.

Cei de la Liverpool si-au schimbat atitudinea fata de perioada de mercato din vara cand au refuzat categoric orice negociere cu Barcelona pentru transfer, insa declaratiile recent inclusiv ale lui Jurgen Klopp nu au fost clare.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!