Gestul impresionant al lui Mbappe! Ce invitat special are la meciul Frantei cu Uruguay

Gestul impresionant al lui Mbappe! Ce invitat special are la meciul Frantei cu Uruguay

Kylian Mbappe ajuta un fan sa treaca peste pierderea mamei lui.

Kylian Mbappe a invitat la amicalul dintre Franta si Uruguay de pe 20 noiembrie, un copil care si-a pierdut mama in urma unui accident. 

Conform ziarelor franceze, profesoara copilului i-a adresat campionului mondial un mesaj prin intermediul unei retele sociale, in care il roaga sa il viziteze de ziua lui. "Draga Kylian, elevul nostru, si-a pierdut mama in urma evenimentelor tragice care au avut loc pe 5 noiembrie". Profesoara s-a adresat direct campionului pentru a ii explica ca doreste sa ii redea fericirea, ceea ce fotbalistul ar putea face.

Jucatorul lui PSG a fost de acord sa petreaca impreuna aniversarea fanului sau. 

Kylian i-a trimis un videoclip in care l-a invitat luni, cand Amine implineste 10 ani, pe stadionul echipei nationale, si la amicalul dintre Franta si Uruguay.

Acesta nu este primul gest de caritate pe care Mbappe il face. Vara trecuta acesta a donat primele acordate de Federatia Franceza de Fotbal unui ONG, o suma de 340,000 de dolari.

Dupa ce imaginea lui a fost patata in urma dezvaluirilor celor de la Football Leaks, acesta s-a aparat intr-un interviu si a declarat ca el este cel care plateste salariile angajatilor sai, nu clubul pentru care joaca, asa cum s-a zvonit. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Klaus Iohannis s-a întâlnit cu Gheorghe Hagi la Festivalul ”Săptămâna Haferland” din Brașov GALERIE FOTO
BRAT
Modifică setările cookies