FOTO Jucător de baseball, exclus din sport pe viață, după ce a pariat! Acesta a pierdut toți banii puși pe meciurile echipei sale

Pariuri MLB suspendare pariuri suspendare pe viata Tucupita Marcano Alte sporturi Tucupita Marcano / Foto - Getty Images
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 06 Iunie 2024, 15:07
Data actualizarii: Joi 06 Iunie 2024, 14:59

Alți patru sportivi au fost suspendați câte un an de zile pentru același motiv. 

Marcano, și suspendat pe viață, și cu banii pierduți

Săptămâna aceasta MLB a suspendat cinci jucători pentru încălcarea politicii de pariuri sportive a ligii, inclusiv o interdicție pe viață pentru jucătorul lui San Diego Padres, Tucupita Marcano (24 de ani). Marcano este originar din Venezuela și mai fusese legitimat la Pittsburgh Pirates (2022-2023). 

Ciudat este că acesta a pierdut bani cu toate cele 25 de pariuri pe care le-a pus pe rezultatele celor de la Pirates și abia a nimerit doar câteva bilete câștigătoare pentru celelalte 231 de pariuri pe meciurile de baseball. Acesta a suferit o ruptură de ligamente încrucișate și nu a evoluat deloc în acest sezon pentru Padres. Suma investită de acesta în pariuri este de peste 150.000 de dolari.

  • Jay Groome / Foto - Getty Images

Ceilalți sportivi suspendați pentru un an sunt Michael Kelly (Oakland Athletics), Jay Groome (San Diego Padres), Jose Rodriguez (Philadelphia Phillies) și Andrew Saalfrank (Arizona Diamondbacks). 

Shohei Ohtani, implicat și el într-un scandal de pariuri

Scandalul vine la doar câteva luni după ce superstarul Shohei Ohtani a fost protagonistul unui asemenea incident. Procurorii au acuzat că traducătorul său ar fi furat peste 16 milioane de dolari de la sportiv, mare parte din bani alimentând dependența acestuia de jocurile de noroc.

Ohtani nu vorbește foarte bine limba engleză, așa că Ippei Mizuhara, prietenul său din copilărie, îl însoțea pretutindeni și știa parolele bancare ale sportivului, după ce l-a ajutat să-și deschidă conturile, la sosirea în SUA. Au existat și voci care au acuzat că interpretul ar fi trucat vinovăția pentru ca Ohtani să nu fie suspendat.  

Foto - Getty Images

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!