(P) Vezi de la 17:00 în direct ce premiu câștigi la SuperLive Show! Extragere națională cu peste 3.000 de premii!

(P) Vezi de la 17:00 în direct ce premiu câștigi la SuperLive Show! Extragere națională cu peste 3.000 de premii!

La tragerea la sorți intră toți pariorii care și-au făcut gratuit card Superbet și au înregistrat biletele plasate în perioada 25 august-30 septembrie online și în agenție. Iar sloganul e cât se poate de real. Chiar și cu un bilet loto de 1leu miză, poți fi câștigătorul supermașinii!

Ce super avem! De la ora 17:00, în direct pe canalul oficial de youtube Superbet și în același timp și pe pagina oficială de Facebook Superbet vom trăi împreună superemoțiile extragerii câștigătorilor din promoția “Cu fiecare leu jucat, poți fi SuperPremiat!”! 

PESTE 3.000 DE SUPERPREMII!

Super Mașina pe care ai văzut-o deja condusă de ambasadorul Superbet, Gică Craioveanu e un premiu la care sute de mii de pariori visează. E fabulos fiindcă toți cred în șansa lor, așa cum cred și trăiesc fiecare bilet plasat la Superbet, online și în agenții! Dar premiile promoției sunt mult mai multe. În prim plan se mai află și o trotinetă electrică, un smart TV, un smartphone, un laptop, o tabletă, un smartwatch și un Mountain Bike, toate de ultimă generație, supervaloroase, personalizate de Superbet. 

Pe lângă acestea, mai sunt alte 3000 de premii personalizate, direct în agenții! Premii care ajung în toată România! De oriunde ești și oriunde ai jucat, poți fi SuperPremiat!

MATERIAL VIDEO ÎN PREMIERĂ PENTRU INDUSTRIA PARIURILOR SPORTIVE

Ediția specială a celei mai relaxate și mai informate emisiuni sportive online e completată de o surpriză pregătită de realizatorul Lucian Lipovan. E cu fotbal, dar într-un mod inedit. Ceva ce precis ți-ai dori să vezi și te invităm cu să decsoperi că sportul rege (și al pariurilor) începe să fie tot mai îndrăgostit. De cine? Aflăm îpreună azi în SuperLive Show, începând cu ora 17:00! Poți vedea emisiunea de oriunde vei fi între orele 17:00-18:00, pentru că telefonul mobil și internetul ne sunt superaccsebile! 

EXPERȚII SUPERBET VOR PREFAȚA ȘI ETERNUL DERBY

Avem meci uriaș în weekend. Inevitabil, se va comenta dacă e sau nu Derby de România. Inevitabil, suporterii pariori vor avea o părere. Inevitabil și experții și ambasadorii Superbet vor avea o părere. Invitat în studio, Bogdan Stelea va povesti și cum e să joci Eternul Derby apărând ambele porți. Moment superimportant și de maximă audiență în sumarul emisiunii de azi va fi și prefața duelului dintre FCSB și Dinamo.

MECIUL TOAMNEI PENTRU ECHIPELE ROMÂNEȘTI ÎN EUROPA!

Te poți inspira și pentru meciul CFR Cluj – KuPs! Campioanele României și Finlandei (țară în progress fotbalistic, calificată în premieră la Euro “2020”) se duelează pentru un loc în grupele Europa League. Meciul va începe la 18:30 și Lucian Lipovan va puncta alături de invitații din platoul amenajat într-un loc superspecial pentru pariori, detalii referitoare la acest meci decisiv pentru orgoliul fotbalului românesc în competițiile intercluburi europene.

Ne întâlnim cu toții în SuperLive Show, azi de la 17:00!

#ÎmpreunăSuntemSuper #PariemPeBine

VIDEO PROTVPLUS.RO

Europa înăsprește măsurile pentru combaterea COVID-19. Mărturisirile unor români plecați peste hotare
BRAT

Modifică setările cookies