(P) Pariu din partea Casei! Promoție de 100 de lei la finala Cupei României, ca să joci pe cine vrei!

Advertoriale
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 21 Iulie 2020, 12:44
Data actualizarii: Marti 21 Iulie 2020, 12:48

Numărăm orele până la fluierul de start al finalei Cupei României!

Miercuri seară, de la ora 20:00, Sepsi încearcă surpriza în duelul cu FCSB, iar pe casapariurilor.ro poți profita de o ofertă specială la marele meci. Crezi că finala va fi decisă în timpul regulamentar? Pariază acum!

E simplu: joci pe victoria favoriților tăi, pe casapariurilor.ro, și primești banii înapoi în cazul în care meciul se va termina 0-0! Astfel, nu mai e nevoie să aștepți cu sufletul la gură primul gol, cu gândul la remiza albă. Știi deja că băieții de Casa îți acoperă "spatele", ca să joci mai liniștit. Și să te bucuri de meci! 

Câți bani poți încasa prin această promoție? Suma maximă returnabilă este de 100 lei, indiferent de miza plasată pe bilet. Totuși, cu un bilet de 100 de lei poți să-ți faci săptămâna mai frumoasă: victoria lui FCSB aproape că îți dublează banii, în timp succesul lui Sepsi ți-ar aduce 480 de lei în cont! Se califică în promoție doar biletele simple, care nu au alte meciuri în "combinație", cu miză de cel puțin 10 lei. Pariurile pentru un egal nu sunt luate în calcul. Atenție! Doar primul pariu al fiecărui jucător se înscrie în campanie. 

Te simți inspirat? Avem și alte cote „grase” pentru tine, să faci bani la finala de la Ploiești. O remiză la pauză sau la final are cota 1.65, în timp ce curajoșii pot miza că ambele echipe vor înscrie în prima repriză, la cota 5.50! Ai cota 1.95 pentru interval de goluri 2-3, iar ultimul gol marcat de Sepsi în finala Cupei are cotă 2.75. Intră și alege-ți pariul favorit, cu un simplu click! #CasaFieBine

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!