Advertoriale

(P) Credeai că numai băieții știu cu mingea? 

Dacă ți-aș spune că în prezent în România sunt legitimate oficial peste 66 de mii de fotbaliste? 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 29 Noiembrie 2021, 17:22
Data actualizarii: Luni 29 Noiembrie 2021, 17:25

"Fotbalul feminin este astăzi sportul cel mai practicat în România în rândul fetelor”, a declarat Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal. Echipa de fotbal feminin a României este pe locul trei în Grupa G din preliminariile Cupei Mondiale. Suntem în aceeași grupă cu Elveția, Italia, Republica Moldova, Lituania și Croația.

Fortuna, unul dintre cei mai importanți operatori de pe piața de pariuri sportive din Estul Europei, este sponsorul oficial al reprezentativei feminine de fotbal. De asemenea, Fortuna a lansat și o amplă campanie media de conștientizare și promovare a performanțelor și pasiunii feminine în mai multe domenii. Spotul le are că protagoniste pe Max K și întreagă echipa feminine de fotbal, fiind filmat chiar la Mogoșoaia pe stadionul oficial al echipei. La baza creerarii, dezvoltării și construcției spotul se află o echipă majoritar feminină. 

 „Echipa națională de fotbal feminin este formată în acest moment din jucătoare foarte talentate, care dovedesc multă pasiune în joc. Credem cu tărie că sportul are un rol social foarte important și contribuie la promovarea unor valori și trăsături de caracter esențiale.”, a declarat Alexandru Țarog, Head of Marketing la Fortuna Entertainment Group.

Susține-le și tu pe fetele din Echipa de Fotbal Feminin!

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!