Advertoriale

(P) Betfair face echipă cu CFR Cluj cel puțin 3 sezoane pentru noi #MomenteLegendare

Betfair anunță primul parteneriat al companiei în fotbalul românesc, un acord pe trei ani cu CFR Cluj, campioana en-titre a Ligii 1. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 27 Noiembrie 2020, 14:27
Data actualizarii: Vineri 27 Noiembrie 2020, 14:30

Parteneriatul a fost anunțat marți, 24.11.2020 sub campania #MomenteLegendare, care se axează pe câteva dintre serile istorice ale CFR Cluj în fotbalul european - debutul în competițiile europene din 2005, victoria din 2008 cu AS Roma, victoria din 2012 cu Manchester United și cea din 2019 cu Celtic - dar și pe cele trei titluri consecutive obținute de CFR în ultimele sezoane, echipa clujeană devenind astfel prima din afara Bucureștiului care a realizat o asemenea performanță de aproape un secol.

Acordul va poziționa Betfair drept PARTENER OFICIAL al CFR Cluj și îi va oferi operatorului o prezență constantă pe tricourile de meci și pe echipamentul de antrenament ale CFR Cluj, dar și în cadrul stadionului Dr. Constantin Rădulescu, în următoarele trei sezoane.

Kevin Harrington, Chief Commercial Officer Betfair, detaliază:

„Betfair este mândră să anunțe parteneriatul său cu CFR Cluj pentru cel puțin trei sezoane. Ne bucurăm că facem echipă cu un club care în ultimii ani a performat la nivel înalt, oferind momente legendare. Așteptăm cu entuziasm să vedem fotbalul românesc dezvoltându-se și împlinindu-și întregul potențial pe parcursul următorilor ani. Sper că vom putea vedea un nou moment legendar în această săptămână, cu o nouă victorie împotriva AS Roma!"

Dan Petrescu, antrenorul CFR Cluj:

„Este meritul clubului că reușește să atragă parteneri importanți. Ca antrenor, mă bucură foarte mult să avem cât mai mulți parteneri. E bine pentru tot clubul, nu numai pentru jucători și pentru antrenor."

Rivaldo și Berbatov despre importanța meciului cu AS Roma

Ambasadorii Betfair Rivaldo și Dimitar Berbatov le-au urat bun-venit celor de la CFR Cluj în Echipa Betfair și au subliniat importanța unei victorii cu AS Roma, atât pentru CFR, cât și pentru fotbalul românesc.

Fost atacant al Manchester United timp de patru sezoane, Berbatov a comentat și impactul unuia dintre succesele memorabile europene ale CFR Cluj, victoria de pe Old Trafford din 2012.

Dimitar Berbatov, Ambasador Betfair: „Victoria lui CFR Cluj din 2012 de pe Old Trafford este o victorie uriașă pentru un club est-european în fața unei echipe atât de mari precum Manchester United. Este un meci de care CFR trebuie să fie mândră, pentru că nu se întâmplă foarte des ca o echipă din estul Europei să câștige pe terenul lui United. Acest tip de meci poate marca o întreagă carieră, iar fanii trebuie să prețuiască acel moment pentru totdeauna."

„Cred că CFR Cluj are o șansă bună cu AS Roma. ȚSKA Sofia a jucat împotriva Romei în Italia și a avut parte de un rezultat bun, un egal (n.e. - 0-0, pe 29 octombrie). Dacă CFR intră în meci concentrată, încrezătoare că poate obține un rezultat pozitiv, cred că este foarte posibil să îl obțină. Am urmărit meciul dintre AS Roma și ȚSKA Sofia și cred, sincer, că ȚSKA ar fi putut să obțină cele trei puncte cu puțin noroc și mai multă încredere."

Câștigător al UEFA Champions League (2003) și dublu câștigător al Supercupei UEFA (1997 și 2003), Rivaldo crede că o victorie în fața AS Roma ar reprezenta un moment special pentru clujeni.

Rivaldo, Ambasador Betfair: „O victorie împotriva celor de la AS Roma ar fi importantă pentru a aduce fotbalul românesc în prim-plan în întreaga lume, pentru a crea entuziasm. Știm că echipa națională a României nu s-a mai calificat la Cupa Mondială de ceva vreme, așa că orice realizare a unui club este importantă pentru a ne aminti că România este o țară cu tradiție în fotbal, care muncește pentru a ajunge din nou la Cupa Mondială în curând. AS Roma este o echipă cu o istorie grozavă și nu va fi ușor să fie învinsă, astfel încât o victorie ar reprezenta un moment grozav pentru fotbalul românesc și pentru CFR Cluj în mod special."

Pariază legal și responsabil la Betfair. Pariurile sportive sunt destinate exclusiv adulților. 18+ Licență ONJN nr. L1160655W000329.

Modifică setările cookies