(P) AC Milan, Tottenham, Wolfsburg, Granada și Reims sunt reprezentantele “Big 5” în turul 2 preliminar al Ligii Europa. Pariază pe ele la Superbet!

(P) AC Milan, Tottenham, Wolfsburg, Granada și Reims sunt reprezentantele “Big 5” în turul 2 preliminar al Ligii Europa. Pariază pe ele la Superbet!

Echipele mici și-au încordat suficient mușchii în așteptarea greilor din fotbalul european.

de Gigi Stancu, Superbet

Pe teren apar azi echipele din vestul continentului, cele care ocupă mereu locurile din grupe. Botoșani și FCSB au amânat pentru o rundă duelurile cu Goliat, dar altele au avut deja ghinion. Pentru că nu ai cum altfel să numește o partidă cu Tottenham, AC Milan sau Wolfsburg. 

Deschide cont online la Superbet și pariază pe cele 43 de partide care se joacă azi în turul 2 preliminar al Ligii Europa!

Toții greii joacă în deplasare

Singurul lucru îmbucurător pentru cei care au tras bățul mai scurt la tragerea la sorți este că îi primesc pe coloși pe propriul teren. Astfel, Granada, reprezentanta Spaniei, merge în Albania pentru meciul cu Teuta. Ianis Hagi și Glasgow Rangers merg pe pământ britanic, în Gibraltar, pentru partida cu Lincoln Red Imps. Tottenham are periplu prin Balcani în drumul spre grupele Ligii Europa, mai întâi la Sofia, iar apoi cu Botoșani, în România, dacă lucrurile vor ieși așa cum ne așteptăm noi. Bineînțeles, de remarcat este și deplasarea lui AC Milan în Irlanda, acolo unde Shamrock va face câteva schimburi interesante de tricouri, înainte să fie eliminată de italieni.

Descarcă aplicația Superbet de pe SuperbetMobile.ro și intră în universul SuperSocial, o lume fără margini a prietenilor pariori!

Servette și Reims valsează pe muzică în limba franceză

Și alt nume grele, dacă nu individual, măcar prin prisma ligilor pe care le reprezintă, intră joi, 17 septembrie, în focuri. Reims, o revelație anul trecut în Ligue 1, merge la Geneva pentru partida cu Servette. Wolfsburg se poate întâlni pe aeroportul din Tirana cu Granada, pentru că merge să joace cu Kukesi, iar Galatasaray Istanbul privește spre răsărit și încearcă să treacă fără emoții de Neftci Baku, chiar în Azerbaidjan. Rosenborg e și ea favorită clară în Letonia, la Ventspils, iar Djurgardens, campioana Suediei, are cel mai ușor meci dintre toate, cel puțin pe hârtie, cu FC Europa, din Gibraltar. 

Goteborg – Copenhaga e derby-ul Scandinavilor în Lig Europa

Nu toate partidele din turul 2 preliminar al Ligii Europa par să aibă câștigător ușor de intuit. Sorții au făcut și câteva împerecheri solide. La Salonic, Aris primește vizita lui Kolos Kovalivka, nume nou în fotbalul european, dar o echipă ucraineană bună, calificată anul trecut în play-off și care a câștigat barajele pentru Liga Europa. Apoi, derby-ul scandinav dintre IFK  Goteborg și FC Copenhaga este un adevărat eveniment regional, iar Honved și Malmo au șanse egale de calificare în urma unui nou duel maghiaro-suedez. 

Vino în agențiile Superbet și creează un bilet așa cum îți place ție! Multe meciuri, cote bune, câștig mărit cu fiecare eveniment adăugat și Pariul Șansă printre posibilități!

FCSB merge în Serbia decimată de Covid-19. Botoșani trebuie să uite de Mourinho

Nu putem vorbi despre turul 2 preliminar al Ligii Europa fără să menționăm cele două meciuri ale echipelor românești. Atât FCSB, cât și FC Botoșani sunt favorite în partidele lor, dar și Craiova a fost favorită la Tibilisi și știm cu toții ce s-a întâmplat. Fără partea cea mai importantă a staff-ului său și fără câțiva titulari, toți izolați de Covid-19, Man și compania vor avea viață grea în Serbia, chiar dacă numele Backa Topola te poate face inițial să zâmbești. Garantat te poate face și să suferi. 

Moldovenii lui Croitoru primesc vizita macedonenilor de la Shkendija și au o singură mare treabă de făcut: să uite de Tottenham. Asta pentru că toată lumea vorbește deja de duelul cu Mourinho & company, din turul următor, dar meciul cu liderul la zi al Macedoniei de Nord și locul 3 din sezonul trecut nu se va câștiga de la sine. Astfel, atenție la neatenție și haideți cu toții în turul 3, alături de Superbet! 

#PariemPeBine #ÎmpreunăSuntemSuper

VIDEO PROTVPLUS.RO

Lista orașelor din România în care purtarea măștii este obligatorie în spațiile publice. Cât de mari sunt amenzile
BRAT

Modifică setările cookies