Magazin de articole sportive, o idee interesanta de afaceri in 2019

Advertoriale Magazin de articole sportive, o idee interesanta de afaceri in 2019
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 11 Aprilie 2019, 16:19
Data actualizarii: Joi 11 Aprilie 2019, 16:25

Vreti sa deveniti antreprenori de succes in 2019? Iata o idee interesanta de afaceri pe care o puteti pune in practica anul acesta.

Va propunem sa va deschideti un magazin de articole sportive. Fara indoiala, este o idee de afaceri foarte interesanta si una care poate fi foarte profitabila. Prin urmare, va recomandam sa nu o pierdeti din vedere.

Daca vorbim despre produsele cele mai vandute pe piata, chiar si pe Internet, de pe lista cu articolele sportive nu lipsesc cele legate de moda. Si atunci cand vorbim de moda evident ca vorbim despre imbracaminte. In plus, articolele de imbracaminte sunt printre cele mai comercializate articole din diferite motive.

Sectorul sportiv este, fara indoiala, un sector foarte solicitat, cu atat mai mult daca il legam de imbracaminte: Imbracaminte sportiva.

Este vorba de haine confortabile pe care oamenii le poarta atunci cand fac sport sau exercitii.

Imbracaminte sport de zi cu zi. In aceasta categorie intra hainele purtate de oamenii carora le place sa se imbrace in stil sport zilnic.

Imbracaminte sportiva destinata unei echipe. Aceste articole nu sunt folosite in mod necesar pentru a face sport sau pentru ca ne place acel stil, ci pentru ca suntem fani ai unei echipe.

Dupa cum puteti vedea, exista multe alternative in ceea ce priveste afacerea cu articole sportive. Deci, fiti atenti invatati cum sa incepeti o afacere cu articole sportive.

Cum puteti crea o afacere cu articole sportive?

Clientii dvs. - Cui va veti adresa?

Dupa cum am spus mai devreme, puteti viza mai multe segmente de clienti. Puteti decide oricare dintre urmatoarele:
Sportivi.

Oameni obisnuiti carora le place sa foloseasca imbracaminte sport.

Oameni carora le place sa poarte un tricou al echipei lor preferate.

Ce veti vinde? - Este timpul sa faceti o lista

Este necesar sa va ganditi la ce gen de haine veti vinde si la cantitatea de produse pe care o veti achizitiona. De exemplu, in magazinul vostru cu articole sportive ati putea vinde:

Articole sportive pentru femei: jachete, pulovere, tricouri polo, jambiere, pantaloni, fuste, hanorace, treninguri etc.
Barbati: jachete polar, jachete impermeabile, geci, veste, pulovere, treninguri, tricouri, tricouri polo, camasi, pantofi, sosete etc.

Puteti fi mai mai specifici si sa comercializati articole sportive ce apartin unui anumit brand. Cantitatea de haine este, de asemenea, importanta, pentru a sti cat de mare este investitia. Puteti face doua lucruri.

- Stabiliti cantitatea de haine pe care doriti sa o comercializati, preturile si sa gasiti suma necesara investitiei la care v-ati gandit.

- Stabiliti bugetul, deschideti magazinul si incercati sa-l respectati.

Gestionarea bugetului

In conformitate cu punctul anterior, este important sa mentionam ca, ar trebui sa mergeti la mai mult de un magazin en-gros, si apoi sa comparati preturile si sa vedeti care dintre ele vi se potriveste cel mai bine. Nu ramaneti fixati doar pe un anumit buget. Este posibil sa fiti nevoiti sa cumparati produsele din diferite magazine. Incercati sa faceti orice pentru a economisi.

Magazin fizic sau magazin online

Un alt raspuns bun in ceea ce priveste crearea unei afaceri cu articole sportive este: Gasiti o cale de mijloc intre afacerea voastra si clienti.

Si aveti doua optiuni, si ambele bune:

Gasiti o locatie, adica creati-va un magazin conventional.

Creati un site si deschideti-va un magazin online.

In cel mai bun caz, le-ati putea avea pe amandoua. Cu alte cuvinte, un magazin fizic sustinut de un site care, daca doriti, poate sa nu fie static ci sa permita gestionarea comenzilor.

Creati-va un magazin actualizat si confortabil pentru utilizator

In ciuda dezvoltarii tehnologiei, exista inca magazine care sunt foarte conventionale. Ideea este de a pune in valoare, de a face ceva intr-un anumit mod astfel incat sa fie cat mai confortabil pentru client.

De exemplu, puteti lucra cu livrari la domiciliu, iar clientii sa poata comanda prin intermediul unui magazin online, chiar si prin intermediul retelelor sociale pe care le puteti gestiona. Sau pentru o mai buna organizare puteti afla amplasa puncte de desfacere in oras pentru ca cei interesati de produsele voastre sa le caute in cel mai apropiat punct de desfacere.

Daca va veti face puncte de desfacere si va veti expune articolele sportive, veti avea nevoie de rafturi metalice. Pentru a le procura astfel incat sa va organizati cat mai eficient spatiul nu trebuie decat sa-i contactati pe reprezentantii Rafturionline.ro. Mult succes!

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!