Discovery Harley and The Davidson Advertoriale

Harley and The Davidsons: Stiai secretele din spatele legendarelor motoare Harley Davidson? Vezi o miniserie spectaculoasa filmata de Discovery in Romania

Miniseria, care va avea sase ore si va fi impartita in trei parti, va avea premiera pe 11 septembrie, de la ora 22.00, pe Discovery Channel. Urmatoarele doua parti vor fi difuzate pe 18, respectiv 25 septembrie, de la ora 22.00.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 05 Septembrie 2016, 08:00
Data actualizarii: Sambata 10 Septembrie 2016, 17:31

Harley and The Davidsons, una dintre cele mai mari productii de fictiune realizate de Discovery, a fost filmata in Romania si va avea premiera in luna septembrie in intreaga lume, inclusiv la nivel local. Serialul ii are in rolurile principale pe Michiel Huisman (actor in "Urzeala tronurilor”), Robert Aramayo (care are un rol in sezonul sase din "Urzeala tronurilor”) si Bug Hall (a avut roluri in seriale precum "CSI” sau "Minti criminale”).

Bazat pe o poveste adevarata, Harley and the Davidsons urmareste cum s-a nascut aceasta motocicleta emblematica, intr-o perioada de mari schimbari sociale si tehnologice, la inceputul secolului XX. Walter, Arthur si Bill si-au riscat intreaga agoniseala, si chiar viata, ca sa-si lanseze compania. Fiecare dintre ei s-a confruntat cu tot felul de obstacole, insa motocicleta le-a unit visurile si ambitiile. Pentru Walter Davidson, acest proiect a reprezentat sansa de a scapa de restrictiile societatii, de a ignora regulile si de a construi o motocicleta care putea sa mearga in forta oriunde. Pentru Arthur Davidson a fost ocazia de a-si face un nume. Iar lui Bill Harley, motocicleta i-a dat speranta ca va putea sa se elibereze de parintii lui tiranici si sa-si foloseasca talentul de inginer.

Construite initial intr-un fel de baraca din Milwaukee, motoarele Harley-Davidson puteau supravietui in aproape orice conditii. Iar Walter le-a pus el insusi la incercare. Ambitia lui apriga l-a determinat sa devina pilot de top in cursele de motociclete si sa participe la diverse competitii extrem de periculoase, organizate pe intreg teritoriul Americii. Curajul lui Walter a facut cunoscuta marca Harley-Davidson si, desi a fost o manevra riscanta, a determinat compania sa-si preia in final principalul concurent, Indian, un producator de motociclete cu o pozitie foarte solida pe piata.

Dar fondatorii Harley-Davidson s-au confruntat si cu o dilema morala: cat de mult erau dispusi sa riste ca sa se bucure de succes? La vremea respectiva, cursele de motociclete aveau adesea consecinte mortale, in special in contextul in care numarul acestor intreceri riscante era in crestere pe motodromurile din toata America.

Propulsati de ingeniozitatea, inovatiile si designul lor, fondatorii faimoasei marci au infruntat cu indrazneala rivali mult mai mari decat ei. Apoi, ca si cand lucrurile nu ar fi fost suficient de complicate, s-a produs Marea Criza, iar industria motocicletelor a fost decimata. insa Harley-Davidson a sfidat sortii si a mers mai departe cu ideile sale avangardiste.

Harley and the Davidsons arata cum fondatorii companiei au continuat sa-si cultive fanii loiali asa cum n-o mai facea niciun alt competitor din epoca respectiva, incheind un contract cu Armata SUA. Acestia i-au invatat pe motociclisti cum sa faca singuri diverse reparatii pe teren, atragand cluburi de motociclisti zgomotosi din toata tara. in final, Harley-Davidson avea sa-si canalizeze toate resursele catre cel mai riscant proiect al sau de pana atunci: crearea primei supermotociclete din lume, o masinarie de curse extrem de performanta, destinata publicului larg.

Walter, Arthur si Bill au consolidat reputatia Harley-Davidson, constructorul motocicletelor care pot ajunge oriunde, fac fata oricaror conditii si trec peste toate regulile. Este o mostenire care rezista deja de mai bine de 100 de ani, iar in inima brandului se afla fanii sai devotati.

Serialul se remarca printr-o distributie valoroasa, din care fac parte Michiel Huisman ("Urzeala tronurilor”) in rolul lui Walter Davidson, Robert Aramayo ("Urzeala tronurilor”) ca William (Bill) Harley si Bug Hall ("Micutii smecheri”) in rolul lui Arthur Davidson. Din distributie mai fac parte Stephen Rider ("Daredevil”), Jessica Camacho ("Calaretul fara cap”), Daniel Coonan ("Viata in EastEnd”), Annie Read ("Awkward”), Wilson Bethel  ("Hart of Dixie”), Dougray Scott ("Misiune: Imposibila 2”), Gabe Luna ("Matador”), Alex Shaffer ("in viata mai si castigi”) si debutantii Essa O’Shea si Sean Scully.

Scenariul pentru Harley and the Davidsons este semnat de Evan Wright, Seth Fisher si Nick Schenk. Dimitri Doganis este producatorul executiv pentru Raw Television, iar John Goldwyn este producatorul executiv pentru Discovery. Ciáran Donnelly este producator executiv si regizor, alaturi de regizorul Stephen Kay.

Miniseria, care va avea sase ore si va fi impartita in trei parti, va avea premiera pe 11 septembrie, de la ora 22.00, pe Discovery Channel. Urmatoarele doua parti vor fi difuzate pe 18, respectiv 25 septembrie, de la ora 22.00.

Modifică setările cookies