BOMBA SECOLULUI la Steaua! Mitroglou, la CATEVA SECUNDE de un transfer ISTORIC in Ghencea! Detaliile afacerii

Konstantinos Mitroglou Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 18 Noiembrie 2013, 17:03
Data actualizarii: Miercuri 20 Noiembrie 2013, 00:34

Doua zile teri-bile in direct Sport.ro si Voyo.ro: ►Froch isi pune centurile la bataie, sambata 20:00 ► Bataie dupa blocuri in Bronx, duminica 4:00 ► Bile. Sa facem sport! Finala de la Bucuresti, duminica 19:30

A distrus Romania la Atena si e in atentia celor mai tari echipe din Europa dupa un start de sezon incredibil! Konstantinos Mitroglou de la Olympiakos putea avea, insa, un cu totul alt traseu in cariera daca ar fi acceptat oferta asta! Steaua l-a vrut in 2011!

Mitroglou a negociat cu oficialii din Ghencea si ar fi fost de acord sa vina in ianuarie 2011! Surse din Grecia anunta ca transferul a fost la un pas sa se realizeze! Numai decizia de ultim moment a sefilor lui Olympiakos de a-l tine sub o monitorizare mai atenta a facut ca Mitroglou sa ajunga in cele din urma la Panionios! Revenit dupa finalul campionatului pe Karaiskakis, atacantul a mai fost cedat un an imprumut, de aceasta data la Atromitos. Eficienta pe care a aratat-o in cele doua perioade de imprumut l-au adus inapoi la Olympiakis, unde a reusit sa devina imediat titular!

Cotat acum la 20 de milioane de euro, Mitroglou, 25 de ani, e dorit de Juventus si Liverpool.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!