23 martie 2016 17:19

Incredibil! El este fotbalistul care in ultimele 10 zile a supravietuit celor TREI atacuri teroriste: Ankara, Istanbul si Bruxelles


	Incredibil! El este fotbalistul care in ultimele 10 zile a supravietuit celor TREI atacuri teroriste: Ankara, Istanbul si Bruxelles

Afla ultimele informatii despre atacurile teroriste de la Bruxelles pe www.stirileprotv.ro

Sa vina si Mourinho! Tragerea la sorti a grupelor Europa League: vineri, 14:00, in direct la Sport.ro si pe www.sport.ro!

Romania vrea din nou Euro! Campioni la minifotbal! Joi, 19:00 Romania - Spania

Radoi la Sport.ro! Fostul mare capitan al Stelei spune tot la Special, joi de la 9 seara!

Jason Denayer, fundasul belgian al lui City imprumutat in acest sezon la Galatasaray, are impresia probabil ca vine sfarsitul lumii.

In ultimele 10 zile a fost martorul a trei atacuri teroriste.

Fotbalistul de 20 de ani a fost in Bruxelles, aproape de aeroport, in momentul exploziilor de marti. S-a intors din Turcia pentru ca fusese convocat pentru amicalul cu Portugalia, anulat de UEFA din cauza amenintarii teroriste.

Spaima l-a cuprins pe Denayer in urma cu 10 zile, in timpul deplasarii Galatei in Ankara, pentru meciul cu Genclerbirligi, cand explozia unei bombe a ucis 37 de civili si a trimis in spitale alte cateva zeci.

Tatal lui Umut Bulut, colegul lui Denayer de la Galatasaray s-a numarat printre victime.

Jason Denayer s-a intors impreuna cu echipa in Istanbul, pentru meciul cu Fenerbahce, de pe 19 martie, si a fost martorul unei alte tragedii. Un terorist s-a aruncat in aer intr-un magazin aglomerat din centru orasului, luand viata altor patru persoane.

www.stirileprotv.ro te tine la curent cu ultimele informatii legate de atentatele teroriste de la Bruxelles.

Captura foto: thesun.co.uk

0 comentarii
Cutremur in Italia. Numarul victimelor a ajuns la 247, iar pagubele sunt uriase. Primar din Amatrice: "Orasul nu mai exista"
BRAT