Dotari incredibile pentru trupele de salvare americane, in timp ce romanii nu reusesc sa localizeze un avion cazut: VIDEO

Autor: Sport.ro
Vineri 24 Ianuarie 2014, 14:51

Pompierii americani, dotati cu sisteme revolutionare, care ii ajuta sa duca misiunile la bun-sfarsit.

Romanii au fost in aceasta saptamana martorii unui eveniment cutremurator, cand avionul pilotat de Adrian Iovan, la bordul caruia se aflau mai multi doctori ce mergeau sa preleveze organe pentru transplant, a cazut intr-o padure din Muntii Apuseni.

Cei 7 pasageri ai avionului au fost nevoiti sa astepte mai bine de sapte ore trupele de salvare, doua dintre victime murind in acest timp.

Incidentul a provocat multe controverse, voci importante, dar si multi cetateni de rand spunand ca cele doua victime ar fi putut fi salvate daca autoritatile interveneau prompt.

Trupele de salvare si interventie au avut mari probleme in a localiza avionul prabusit, pentru ca mai apoi sa parcurga destul de greu drumul anevoios, prin padure.

Un astfel de incident are sanse minime sa se petreaca in Statele Unite, de exemplu, unde trupele de salvare sunt dotate cu sisteme cu adevarat revolutionare.

Nu mai departe de acum cateva zile, pompierii din Carolina de Nord au fost dotati pana si cu deja celebrii ochelarii facuti de Google (Google Glasses), noua tehnologie fiindu-le extrem de folositoare si facilitandu-le o interventie si mai rapida.

Acum, spun pompierii americani, fiecare dintre ei poate vizualiza locatia exacta in care este nevoit sa ajunga fara mari probleme, noii ochelari ajutandu-i sa observe exact locul interventiei.

Cetățenii din București se pot programa pentru vaccinare anti-Covid și în județul Ilfov
BRAT

Modifică setările cookies