Virale

Cate tone de cocaina se afla pe fundul oceanului! Dezvaluire incredibila la procesul lui El Chapo: "Le-a aruncat dupa ce s-a drogat si a devenit paranoic"

Peste 20 de tone de cocaina au ajuns pe fundul oceanului, dupa ce capitanul vasului trimis de El Chapo catre Statele Unite a aruncat incarcatura. El s-a drogat si a devenit paranoic.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 04 Decembrie 2018, 17:11
Data actualizarii: Marti 04 Decembrie 2018, 17:56

Un martor in procesul lui El Chapo a povestit la ultimul termen cum 20 de tone de cocaina au ajuns pe fundul oceanului, in apropierea coastelor Mexicului.

Potrivit lui Juan Carlos Ramirez, capitanul unui vas care transporta cocaina catre SUA s-a speriat si a aruncat incarcatura peste bord. El era sub influenta stupefiantelor in acel moment si devenise paranoic.

Traficantii au incercat ulterior sa detecteze incarcatura cu ajutorul unui elicopter, dar nu au reusit sa o gaseasca, fiind pe fundul oceanului.

"Capitanul a inceput sa vada fantome peste tot, vedea ambarcatiuni ale garzii de coasta. In realitate nu era nimic, dar s-a speriat si a aruncat totul peste bord", a spus martorul in fata judecatorilor.

Potrivit lui Ramirez, traficantii au incercat sa caute drogurile inclusiv cu scafandrii.

Cu o alta ocazie, un vas care transporta 40 de tone de cocaina a fost scufundat de un uragan, a mai dezvaluit Ramirez, care se afla acum in custodia autoritatilor americane, dupa ce a fost prins in Brazilia.

Ramirez si-a recunoscut toate faptele in fata judecatorului, el fiind omul care a ordonat peste 150 de asasinate in numele cartelului.

Inainte de a fi prins, Ramirez a apelat la interventii chirurgicale pentru a-si ascunde adevarata identitate, dar nu a reusit sa ii pacaleasca pe agentii DEA.

Modifică setările cookies