Anunt BOMBA de la RCS&RDS! Nimeni nu se astepta la asta! Toti abonatii vor fi afectati in scurt timp 

Autor: Sport.ro
Vineri 06 Februarie 2015, 09:54

	Anunt BOMBA de la RCS&RDS! Nimeni nu se astepta la asta! Toti abonatii vor fi afectati in scurt timp 

Intel Sky Broadcasting a extins contractul cu RCS, anunta detinatorul drepturilor TV pentru Liga I si Cupa Ligii.

Look TV si Look Plus intra in pachetul de baza al RCS, dupa extinderea contractului dintre Intel Sky si operatorul de cablu. RCS va produce toate meciurile, care vor fi transmise din retur pe Digi, Look si Dolce.

"ISB Media Holding LTD, detinatorul drepturilor mediatice pentru competitiile de fotbal din “Liga 1” si “Cupa Ligii”, a semnat un parteneriat extins cu RCS – RDS. Astfel, LOOK TV si LOOK PLUS vor fi difuzate in pachetul de baza al operatorului RCS-RDS.

In urma acestui parteneriat, posturile LOOK TV si LOOK PLUS, aflate in proprietatea ISB, vor fi redistribuite in pachetele de baza ale tuturor retelelor de televiziune prin cablu si satelit apartinând grupului RCS-RDS.

Incepand cu luna februarie, posturile LOOK TV si LOOK PLUS vor face parte din pachetul de baza oferit clientilor de televiziune prin cablu si satelit al RCS – RDS. Fanii fotbalului romanesc vor putea urmari in continuare pe LOOK TV si LOOK PLUS in regim live toate cele 9 meciuri ale fiecarei etape din “Liga 1”, precum si meciurile din cadrul “Cupei Ligii”, e comunicatul transmis de ISB.

2020, un an negru. Câte mii de români ar fi murit de Covid fără să se ştie
BRAT
Modifică setările cookies