Vehicule ATV ROM

(P) CUPA CFMOTO, rezultate importante la sfârșit de sezon

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 15 Septembrie 2021, 19:11
Data actualizarii: Miercuri 15 Septembrie 2021, 19:16

Circuitul de la Navak, din Serbia, a găzduit, în weekend, etapele IX și X din Campionatul Național de Viteză al claselor Superbike, Supersport si 300SSP, precum și etapele V și VI ale claselor Debutanți 600 și Debutanți 1000. Concursul s-a desfășurat în paralel cu Campionatul European BMU Road Racing (etapele III și IV). Au concurat, de asemenea, atât în campionatul național, cât și în cel balcanic sportivii (Oldtimer) de la clasele Moto Clasic și Open Special.

Partenerii de la ACSRU s-au întors din Serbia cu un total de 12 podiumuri, dintre care 8 victorii, două locuri 2 și două locuri 3. ACSRU a ajuns în Serbia cu 8 piloți (6 băieti și 2 fete) Junior Racing Team pentru etapele de Est European BMU, Campionatul Național și Cupa CFMOTO. Iar rezultatele, la final de sezon, arată așa:

Alex Pahome

Alex a început sezonul 2021 în forță și continuă în același ritm! Reușeste două victorii importante la etapele de Național și tot două victorii și la etapele de Est European BMU. În același timp, obține LOCUL II la Cupa CFMOTO 2021!

Valentin Polexici

Valentin se clasează pe LOCUL I la ambele etape de Cupa CFMOTO, în Serbia. Devine astfel câștigător al Cupei CFMOTO 2021! Valentin are o experiență minimă în spate, de doar câteva luni, dar ritmul său arată un potențial foarte bun pentru viitor. Valentin va face un pas important în 2022!

 

 

Intră în scenă trei juniori, care sunt la prima lor participare la o cursă oficială! Ana și Fabian vin după două sesiuni intense de Junior Racing School, iar Alex a avut parte doar de câteva zile de antrenament până în prezent. Iată și rezultatele lor:

Alex Voinea

Nu este singurul care a avut o evoluție spectaculoasă în Serbia, dar este cel mai tânăr pilot din echipă, care a reușit să ne impresioneze pe toți. La doar 13 ani, obține LOCUL III și LOCUL II la etapele de Cupa CFMOTO.

Ana Andrita

A avut parte de un mic incident în prima cursă, dar asta nu a oprit-o din a ajunge la finish. Obține LOCURILE IV și III la Cupa CFMOTO.

Fabian Cojocariu

Deși a căzut în ambele etape, a reușit să obțină LOCURILE II și IV la Cupa CFMOTO.

A fost un an bun, tinerii piloți ai CFMOTO s-au descurcat minunat. Le urăm succes în următorul sezon competițional, iar ATVRom continuă susținerea tinerei generații, considerând că viitoarele talente nu pot apărea decât prin pasiune, muncă și susținere.

Modifică setările cookies