AFACEREA Jose: ce profit i-a adus Mourinho lui Abramovich din vanzarea de jucatori! VIDEO

Salut! Sunt Ion Alexandru si va prezint Transfer Market!

Steaua s-a inteles cu Trabzonspor pentru repatrierea definitiva a lui Bourceanu. Steaua a decis ca Bourceanu merita 700 de mii de euro. Acum un an, Bourceanu a fost trimis in Turcia, iar stelistii au incasat 1,3 milioane!

Bourceanu este al 5-lea jucator repatriat in aceasta iarna. Papp a fost cumparat de la Chievo pentru jumatate de milion de euro, iar Tucudean, Tamas si Guilherme au venit fara suma de transfer, imprumutati sau liberi de contract.

In Romania se vorbeste despre influenta patronilor si a primariilor si ca nu se pot face bani din fotbal. Exista, insa, un baiat pe numele lui de botez Jose Felix Mourinho.

Revenit la Chelsea in vara lui 2013. Mourinho a promis ca in primul an face curatenie si construieste o noua echipa, iar in al doilea an castiga titlul in Anglia si Champions League. 123 de milioane este profitul obtinut de Abramovich intr-un an si jumatate din 7 jucatori! Da, profit!

AFACERILE LUI MOURINHO

1. DAVID LUIZ - profit 25 milioane de euro, ajuns la PSG
2. LUKAKU - profit 25 milioane de euro, ajuns la Everton
3. JUAN MATA - profit 18 milioane de euro, ajuns la Man Utd
4. STURRIDGE - profit 15,8 milioane de euro, ajuns la Liverpool
5. DE BRUYNE - profit 15 milioane de euro, ajuns la Wolfsburg
6. BERTRAND - profit 13,2 milioane de euro, ajuns la Southampton
7. SCHURRLE - profit 11 milioane de euro, ajuns la Wolfsburg

Antonio Di Natale a ajuns la 37 de ani si este tentat de o aventura in America. Cosmos New York ii ofera 16 milioane de dolari pentru doi ani de contract! Vorbim de Di Natale, atacantul depasit doar de Messi, Ronaldo si Ibrahimovic la numarul de goluri marcate in ultimii 10 ani.

219 in tricoul lui Udinese, dintre care 14 in acest sezon! Ramanem la piata italiana!

Milanul este intr-o criza evidenta, dar Berlusconi nu renunta. Italienii au dezvaluit astazi planurile lui Berlusconi pentru constructia unui nou stadion. O investitie de 200 de milioane de euro pentru o arena de 48 de mii de locuri, mai mult decat noul stadion al lui Juventus.

"Casa diavolului" este prima varianta de denumire pentru stadionul care ar urma sa fie inaugurat in anul in care Euro vine la Bucuresti, 2020. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Epopeea spitalului modular de la Lețcani. Din cele 250 de paturi prevăzute, jumătate nu au loc înăuntru
BRAT
Modifică setările cookies