„Goliat cu șold metalic” l-a învins pe David în ATP. Andy Murray: „Indiferent câți oameni îmi spun să mă opresc, continui!”

Andy Murray ATP Indian Wells Carlos Alcaraz Darren Cahill Tenis „Goliat cu șold metalic” l-a învins pe David în ATP: reacția lui Darren Cahill după victoria fabuloasă a lui Andy Murray
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 11 Octombrie 2021, 02:29
Data actualizarii: Luni 11 Octombrie 2021, 03:36

Andy Murray a reușit o victorie de zile mari în fața revelației sezonului în ATP, Carlos Alcaraz, scor 5-7, 6-3, 6-2. 

'Veteranul' cu șold metalic al circuitului ATP, Andy Murray (34 de ani, 121 ATP) l-a învins cu revenire de scor pe puștiul-revelație al acestui sezon, Carlos Alcaraz (18 ani, 38 ATP) în turul secund al competiției ATP 1000 de la Indian Wells. 

A fost 5-7, 6-3, 6-2 pentru tenismenul scoțian, a cărui hotărâre de a continua să joace tenis se arată de neclintit. „Încă simt că pot concura la cel mai înalt nivel, indiferent de câți oameni îmi zic să mă opresc. A fost un stadion plin care s-a bucurat de meci, atmosfera a fost superbă, iar eu pentru asta joc,” a dezvăluit Andy Murray în interviul acordat pe teren, imediat după final.  

Carlos Alcaraz a pierdut în fața scoțianului Andy Murray, care are aproape dublul vârstei sale

Dincolo de revenire, Andy Murray a câștigat un punct important al partidei într-o manieră total neașteptată de Carlos Alcaraz. Tânărul spaniol nu a intuit serva executată pe sub mână de scoțian, care a reușit astfel cel mai ușor as din cariera sa de jucător profesionist. 

În turul 3, Andy Murray îi așteaptă replica germanului Alexander Zverev, actual număr 4 ATP. Zverev l-a învins în trei seturi pe Jenson Brooksby, 6-4, 3-6, 6-1. 

Ce spune Darren Cahill despre Andy Murray 


„Nu sunt sigur cum va evalua Andy această victorie, dar eu cred că e cea mai bună, de la operație încoace.

A reușit-o în stilul său, având răbdare de pe fundul terenului și obosindu-l pe Alcaraz fizic și mental cu apărarea sa. Succesul acesta face să merite fiecare secundă din munca depusă. Bravo, Andy Murray,” a scris fostul antrenor al Simonei Halep, după încheierea meciului. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!