Tenis

Un singur Grand Slam pentru Djokovic în 2022? Ar putea juca doar la Roland Garros în acest an, dacă va fi nevaccinat

Fost antrenor al lui Novak Djokovic, Riccardo Piatti avertizează că nevaccinarea îi poate distruge sezonul lui Novak Djokovic.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 04 Ianuarie 2022, 11:10
Data actualizarii: Marti 04 Ianuarie 2022, 11:11

Întreaga suflare a tenisului încă așteaptă deznodământul poveștii fără sfârșit a participării lui Novak Djokovic la Australian Open 2022. Deoarece statutul vaccinării sârbului e în continuare necunoscut, nici numărul 1 ATP, și nici organizatorii turneului de la Melbourne nu au oferit indicii cu privire la participarea sau absența sa. 

Dacă unii își imaginează că decizia vaccinării lui Novak Djokovic ar afecta doar prezența sa la Australian Open, un fost antrenor de-al sârbului avertizează că, dacă va rămâne nevaccinat, Novak Djokovic ar putea participa la un singur Grand Slam în 2022, anume Roland Garros

Novak Djokovic ar putea juca un singur Grand Slam în 2022, dacă va rămâne nevaccinat

„Djokovic ar putea juca doar la Roland Garros, pentru că trebuie să fii vaccinat atât ca să intri pe teritoriul Marii Britanii, cât și ca să părăsești Europa,” a declarat Riccardo Piatti, fost antrenor al actualului lider mondia, potrivit Tennis Head.  

Triplu campion de mare șlem în 2021, Novak Djokovic s-ar plasa astfel în imposibilitatea de a-și apăra două dintre cele trei titluri cucerite anul trecut, în cazul în care nu va primi vaccinul anti-COVID. 

Actualmente, se cunoaște că Novak Djokovic se antrenează la Marbella pe teren hard și cu mingile oficiale ale Openului Australian, ediția 2022, dar directorul turneului, Craig Tiley nu a comunicat mai mult decât că răspunsul final al sârbului va sosi în zilele următoare. 

Modifică setările cookies