Novak Djokovic îi preferă pe Medvedev și Zverev lui Federer și Nadal: „Nu îmi plac oamenii care vor să pară perfecți!”

Novak Djokovic Alexander Zverev Daniil Medvedev rafael nadal Roger Federer Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 31 Decembrie 2021, 11:45
Data actualizarii: Vineri 31 Decembrie 2021, 12:03

Într-un interviu acordat L'Equipe, Novak Djokovic a explicat ce relație are cu sportivii de top ai noii generații. 

Novak Djokovic a oferit un interviu amplu publicației franceze L'Equipe, la finalul anului 2021 și a lăsat de înțeles că îi preferă pe Daniil Medvedev și Alexander Zverev lui Roger Federer și Rafael Nadal, în ceea ce privește exteriorizarea sentimentelor pe suprafața de joc și în afara ei. 

Liderul ATP a sugerat că autenticitatea unui sportiv înseamnă necosmetizarea imaginii, lucru care presupune afișarea frustrării și a sentimentelor negative resimțite pe teren, aspect mai rar întâlnit în cazurile lui Roger Federer și Rafael Nadal decât în rândul celor mai buni sportivi ai noii generații.

Novak Djokovic: „Medvedev nu este întotdeauna corect din punct de vedere politic. Așa sunt și eu!” 

„Medvedev nu este întotdeauna corect din punct de vedere politic. Așa sunt și eu! Avem acest lucru în comun. E un fapt adevărat și în cazul lui Zverev, are aceeași abordare. Putem vorbi despre o atitudine rebelă, dar este mai mult de atât. 

Vrem să rămânem autentici, să nu ne abatem de la principiile noastre. Când comitem o greșeală, ridicăm mâna și ne-o asumăm. Puteți să ne criticați, nu suntem perfecți. Știm, dar învățăm din asta. 

Nu îmi plac oamenii care își cosmetizează imaginea, care vor să pară perfecți atât pe teren, cât și în afara lui. Acest lucru este imposibil”, a spus Novak Djokovic într-un interviu special oferit L'Equipe, conform GSP

„De asta îi apreciez pe Zverev și Medvedev. Pe lângă faptul că sunt niște jucători incredibili. Am avut câteva dispute, dar mereu le-am încheiat glumind. Iubesc asta! E rivalitatea NextGen: Zverev, Djokovic, Medvedev”, a adăugat Novak Djokovic într-un ton glumeț.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!