„Sunt sigur că vom mai vedea multe!” Reacția marelui Rafael Nadal la primul trofeu de mare șlem cucerit de Carlos Alcaraz

Carlos Alcaraz campion US Open 2022 Carlos Alcaraz Casper Ruud finala US Open Finala US Open 2022 Rafael Nadal reactie Turneul de la US Open Tenis
Marcu Czentye
Data publicarii: Luni 12 Septembrie 2022, 07:40
Data actualizarii: Luni 12 Septembrie 2022, 07:44

Rafael Nadal și Pau Gasol au fost primii sportivi de calibru din Spania care l-au felicitat pe Carlos Alcaraz pentru victoria supremă semnată la US Open 2022. 

Favorit neoficial la câștigarea turneului de la US Open, ediția 2022, Rafael Nadal a sfârșit eliminat în faza optimilor de finală de către Frances Tiafoe, tenismenul învins de Carlos Alcaraz în penultimul act, după o luptă de 4 ore și 15 minute.

Nici Daniil Medvedev, principalul cap de serie nu și-a confirmat statutul de favorit la Flushing Meadows, prilej perfect pentru Carlos Alcaraz să ia ce i se cuvine și să își acorde șansa de a câștiga primul titlu de Grand Slam al carierei. Alcaraz l-a învins pe Ruud în finala US Open 2022, scor 6-4, 2-6, 7-6, 6-3, în 3 ore și 20 de minute. 

La fel ca Rafael Nadal, Carlos Alcaraz a reușit să câștige primul trofeu de mare șlem la 19 ani

„Felicitări, Carlos pentru primul tău titlu de mare șlem și pentru locul 1 ocupat în clasamentul ATP, care este culminarea primei tale stagiuni grozave, din care sunt sigur că vom mai vedea multe.

Efort minunat depus, Casper, sunt foarte mândru de tine. Ai avut ghinion astăzi, dar ai făcut un turneu și un sezon uluitoare. Continuă!” a scris Rafael Nadal pe Twitter, felicitându-și deopotrivă compatriotul și elevul din Academie. 

„Brutaaaal, Carlos Alcaraz! Felicitări pentru câștigarea primului titlu de Grand Slam la US Open și pentru că ai devenit cel mai tânăr număr 1 ATP din istorie!”, a fost mesajul de felicitare transmis de baschetbalistul retras, Pau Gasol. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!