VIDEO „L-ai refuzat pe Federer? Tu chiar ești prost!” Barbara Schett a șters pe jos cu finalistul US Open: cum a reacționat Casper Ruud

Casper Ruud Barbara Schett Casper Ruud US Open Cupa Laver Roger Federer se retrage din tenis Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 23 Septembrie 2022, 17:10
Data actualizarii: Vineri 23 Septembrie 2022, 17:05

Casper Ruud i-a povestit Barbarei Schett cum a refuzat să meargă la cină cu Roger Federer & co., în ciuda invitației lansate din timp pe grupul de Whatsapp al participanților de la Cupa Laver. 

Finalistul US Open 2022, Casper Ruud a fost prins într-o ipostază care nu îl va ajuta, în ochii fanilor lui Roger Federer.

Tenismenul norvegian i-a dezvăluit Barbarei Schett, într-un interviu, cum a refuzat să meargă la cină cu cei mai mari tenismeni ai Planetei, în cadrul Cupei Laver, alegând să se angajeze într-o discuție cu fosta jucătoare de tenis, în acel interval de timp. 

Barbara Schett, mesaj pentru Casper Ruud: „Trebuia să te fi dus la cină cu băieții. Dumnezeule!”

Barbara Schett: Care e cel mai important număr de telefon pe care îl ai salvat în agendă? Exceptând-o pe prietena ta, bineînțeles și pe cei apropiați. Mă refer la oameni faimoși pe care îi ai în telefon.

Casper Ruud: E amuzant că mă întrebi pentru că înainte de acest Laver Cup s-a creat un grup de Whatsapp cu toți jucătorii. Și am în sfârșit numărul de telefon al lui Roger. A durat ceva timp, dar acum îl am. Azi ne-a trimis la toți un mesaj - ar trebui să te simți onorată Barbara -, pentru că în acel mesaj ne invita pe toți să luăm cina împreună azi, la 21:00. I-am răspuns: "Mi-ar plăcea să vin, dar am un podcast cu Barbara Schett".

Barbara Schett: Tu chiar ești prost, trebuia să te fi dus la cină cu băieții ăștia. Dumnezeule!

Casper Ruud: O să iau cina cu ei mâine seară. Azi te-am prioritizat pe tine, Barbara,” a fost ultima replică a lui Casper Ruud, în legătură cu această chestiune, notează Eurosport. 

Casper Ruud a participat, o zi mai târziu, la cina oficială organizată alături de antrenorii Bjorn Borg și John McEnroe, neratând complet ocazia de a cina alături de cei mai buni tenismeni ai ultimelor decenii. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!