simona halep darren cahill Simona Halep Adrian Marcu Simona Halep antrenor salariu Tenis WTA Tenis Mutarea care îi convine Simonei Halep? Daniel Dobre va antrena România în barajul decisiv pentru turneul final

Renunțarea la serviciile lui Darren Cahill, o mutare financiară? Cât îl plătește Simona Halep pe Adrian Marcu săptămânal

A fost dezvăluită suma pe care Simona Halep o plătește săptămânal actualului său antrenor, Adrian Marcu. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 17 Decembrie 2021, 09:06
Data actualizarii: Vineri 17 Decembrie 2021, 09:15

Finalul colaborării cu Darren Cahill înseamnă pentru Simona Halep și o corecție bugetară în cariera sa de jucătoare profesionistă de tenis. În contextul în care și-a angajat doi antrenori, pe Daniel Dobre și Adrian Marcu, s-a speculat că salariile acordate acestora ar fi mai mici decât suma pe care i-o plătea tehnicianului australian. 

În trecut, Horia Tecău a precizat într-o emisiune că Simona Halep l-ar fi plătit cu un milion de euro per an pe Darren Cahill, iar ProSport dezvăluie acum că Simona Halep i-ar acorda vechiului și noului antrenor, Adrian Marcu un salariu de 4-5000 de dolari per săptămână.

  • „Clar că e o ofertă care e de acceptat, nu?” Adrian Marcu vrea să schimbe jocul Simonei Halep: „Am avut un gol în stomac!”

Salariul lui Adrian Marcu reprezintă aproximativ 10% din suma plătită lui Darren Cahill 


Suma este plătită de Simona Halep doar în săptămânile în care este implicată la turneele WTA, prin urmare numărul de circa 20 de turnee la care Simona Halep plănuiește să joace în 2022 i-ar aduce lui Adrian Marcu un salariu de 100,000 de dolari. Această sumă poate fi întregită însă de bonusuri de performanță.

Simona Halep va începe sezonul 2022 în forță, având planificate trei turnee în luna ianuarie, o întrecere WTA 250, o competiție WTA 500 și Grand Slam-ul de la Melbourne. 

Programul Simonei Halep în ianuarie 2022

  • Melbourne WTA 250 - 4-9 ianuarie
  • Sydney Tennis Classic WTA 500 - 10-15 ianuarie
  • Australian Open - 17-30 ianuarie
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!