Tenis

Oficialii Transylvania Open au fixat ora de start a capului de afiș, Simona Halep - Gabriela Ruse: „Îmi întâlnesc idolul!”

Simona Halep va juca miercuri în primul tur al Openului Transilvaniei, împotriva partenerei de dublu, Gabriela Ruse. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 26 Octombrie 2021, 20:44
Data actualizarii: Marti 26 Octombrie 2021, 20:49

Simona Halep a aflat ora de start a primului meci pe care îl va disputa în cadrul Transylvania Open 2021. Meciul numărului 18 WTA împotriva fostei coechipiere sale în proba de dublu, Gabriela Ruse (85 WTA) va avea loc miercuri, nu mai devreme de ora 15:30. 

Va fi prima întâlnire directă în WTA între Simona Halep și Gabriela Ruse. Spre deosebire de Simona Halep, Gabriela Ruse a jucat deja un meci oficial pe tabloul principal al competiției de la Cluj-Napoca, câștigând fără game pierdut, alături de Monica Niculescu partida jucată în runda inaugurală a probei de dublu contra echipei formate din Anastasia Potapova și Yana Sizikova, scor 6-0, 6-0. 

Gabriela Ruse: ”Simona Halep a fost idolul meu, de când eram mică.”


„Simona Halep a fost idolul meu, de când eram mică. M-am uitat la majoritatea meciurilor ei. Am așteptat de mult acest moment și a venit. Simona este o campioană, este jucătoarea mea favorită. Am încercat să iau multe lucruri bune de la ea și în teren, și în afara lui.

Sper să jucăm un meci frumos, din păcate, fără spectatori. Mâine îmi întâlnesc idolul, sunt foarte fericită din acest punct de vedere. Până la urmă, trebuie doar să mă bucur,” a spus Gabriela Ruse în cadrul conferinței de presă organizate înaintea debutului său la Transylvania Open. 

Învingătoarea meciului dintre Simona Halep și Gabriela Ruse va juca în optimi împotriva jucătoarei mai bune a confruntării dintre Varvara Gracheva (81 WTA) și campioana Winners Open, Andrea Petkovic (75 WTA). 

Modifică setările cookies