Tenis

Mai iubită la Moscova decât oriunde?! Simona Halep, întâlnire cu cel mai nebun suporter al său: ce și-a tatuat pe braț

Simona Halep este iubită la Moscova, orașul în care nu a mai jucat un turneu din 2013, când cucerea titlul de campioană.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 20 Octombrie 2021, 09:31
Data actualizarii: Miercuri 20 Octombrie 2021, 09:36

Simona Halep a câștigat în minim de seturi primul meci jucat în ediția 2021 a Cupei Kremlinului, eliminând-o pe Anastasia Potapova (20 de ani, 68 WTA), scor 6-1, 6-4. 

La finalul partidei, numărul 19 WTA avea să afle că are la Moscova susținători mai înfocați decât mulți suporteri din țară. După meci, Simona Halep s-a întâlnit cu un fan, care a dorit să își facă o fotografie alături de dubla campioană de Grand Slam.

Simona Halep a fost surprinsă să observe că acesta avea un tatuaj pe brațul drept care afișa numele jucătoarei din România și turneele de mare șlem câștigate de aceasta, anume Roland Garros 2018 și Wimbledon 2019. 

Deși nu a mai jucat din 2013 la Moscova, Simona Halep a fost primită cu mare căldură

Înainte să iasă de pe suprafața de joc, Simona Halep a fost generoasă cu timpul său și le-a oferit unui grup de copii autografe. 

După succesul înregistrat în defavoarea Potapovei, Simona Halep a făcut o plimbare în orașul pe care îl iubește, Moscova, alături de noul antrenor, Adrian Marcu și de fizioterapeutul Alexandru Tănase. 

În optimile competiției WTA 500 de la Moscova, Simona Halep se va duela cu Veronika Kudermetova (32 WTA), pe care a învins-o în acest an în turul 3 la Australian Open, scor 6-1, 6-3. A fost singura întâlnire directă dintre cele două desfășurată până în prezent. 

Modifică setările cookies