VIDEO Iga Swiatek a plâns în hohote, după ce și-a dezamăgit compatrioții: ce s-a întâmplat 

Iga Swiatek Jessica Pegula Tenis WTA United Cup Tenis
Marcu Czentye
Data publicarii: Vineri 06 Ianuarie 2023, 14:00
Data actualizarii: Vineri 06 Ianuarie 2023, 15:29

Iga Swiatek a fost învinsă de Jessica Pegula, scor 6-2, 6-2, în semifinalele United Cup. SUA conduce Polonia, scor 2-0 la meciuri. 

Iga Swiatek (21 de ani, 1 WTA) a suferit prima înfrângere a sezonului 2023. Sportiva poloneză a deschis semifinala United Cup, disputată între naționalele Poloniei și Statelor Unite ale Americii cu o prestație neconvingătoare.

Agnieszka Radwanska a consolat-o pe Iga Swiatek, înfrântă scor 6-2, 6-2 de către Jessica Pegula (28 de ani, 3 WTA), în doar 71 de minute. 

Iga Swiatek, învinsă în doar 71 de minute, în semifinala United Cup

„E una dintre cele mai bune jucătoare din lume, așa că trebuie să fii în vârf de formă ca să câștigi. Întotdeauna a fost așa, inclusiv sezonul trecut, deci nu sunt surprinsă, pentru că știu de ce e capabilă. Sunt mai surprinsă de faptul că nu am reușit să îmi ridic nivelul de joc azi,” a declarat Iga Swiatek, potrivit BBC.

Jucătoarea din Polonia a izbucnit în plâns, la finalul meciului, dar i-a asigurat pe fanii tenisului că nu a fost prima dată când a plâns după o înfrângere. 

Jessica Pegula a adus primul punct pentru SUA în semifinala United Cup, iar victoria a fost dublată de Frances Tiafoe. Semifinalistul US Open 2022 l-a învins pe Kacper Zuk, scor 6-3, 6-3. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!