VIDEO ”Federer Approved” Lovitura imposibilă reușită de Iga Swiatek, care îl face uitat pe legendarul tenismen elvețian

Iga Swiatek Roger Federer United Cup Tenis
Marcu Czentye
Data publicarii: Marti 03 Ianuarie 2023, 10:10
Data actualizarii: Marti 03 Ianuarie 2023, 10:13

Iga Swiatek a reușit, încă din prima zi a anului, lovitura care s-ar putea dovedi cea mai spectaculoasă a întregului sezon de tenis 2023. 

Sezonul de tenis 2023 a început uimitor pentru Iga Swiatek, care a declarat că vrea să uite de toate performanțele uriașe atinse în anul anterior, pentru a-și putea înnoi concentrarea.

Ca număr 1 WTA autoritar, de peste jumătate de an, Iga Swiatek (21 de ani) a reușit o lovitură incredibilă în United Cup, în meciul de dublu mixt disputat între țările Poloniei și Kazahstanului.

Iga Swiatek, lovitură direct câștigătoare reușită pe lângă fileu

Coechipierul Hubert Hurkacz a rămas stană de piatră, când a văzut reverul direct câștigător al Igăi Swiatek, o lovitură de control executată pe după stâlpul fileului, într-o manieră care a adus aminte de loviturile winner in-extremis ale lui Roger Federer.

„Aprobi asta, Roger?”, a scris Iga Swiatek pe Twitter, primind un răspuns simpatic din partea tenismenului elvețian retras din activitate. „Lovitura asta a fost nebunească,” a descris Roger Federer reușita jucătoarei din Polonia. 

Swiatek și Hurkacz au câștigat meciul, scor 6-3, 6-4. La o zi distanță, Iga Swiatek a învins-o pe campioana olimpică, Belinda Bencic, scor 6-3, 7-6 (3). 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!