GALERIE FOTO Eugenie Bouchard și Jaqueline Cristian, apariții spectaculoase la petrecerea jucătoarelor, organizată în cadrul Transylvania Open

Transylvania Open 2022 petrecerea jucatoarelor Tenis WTA sexy Turneul WTA 250 de la Cluj-Napoca Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 11 Octombrie 2022, 11:30
Data actualizarii: Marti 11 Octombrie 2022, 11:41

Eugenie Bouchard și Jaqueline Cristian au atras cele mai multe priviri la petrecerea jucătoarelor, din cadrul Transylvania Open. 

Jaqueline Cristian și Genie Bouchard au strălucit pe ringul de dans înainte de a-și face prima apariție pe terenul de joc, în cadrul turneului WTA 250 de la Cluj-Napoca.

Cele două sportive au adoptat ținute prin care nu s-au ferit să atragă atenția celor din jur, asortate cu zâmbete largi, prin care au demonstrat încă o dată că fotogenia nu reprezintă o problemă pentru niciuna. 

Jaqueline Cristian și Eugenie Bouchard debutează în a doua zi de concurs la Transylvania Open

Transylvania Open a început cu eșec pentru România, Ana Bogdan pierzând în prima zi de concurs, însă rezultatul său poate fi răzbunat de Irina Bara, Jaqueline Cristian și Gabriela Ruse, cele trei românce care vor juca în a doua zi a competiției.

Eugenie Bouchard va juca împotriva Anhelinei Kalinina, în runda inaugurală, existând o posibilitate ca jucătoarea din Canada să beneficieze de o șansă bună la victorie, în condițiile în care Kalinina s-a confruntat cu probleme fizice săptămâna trecută, la Ostrava. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!