GALERIE FOTO Două dintre cele mai frumoase jucătoare din lume au ajuns în sferturi la Australian Open 2024: va fi o finalistă „anonimă”

Australian Open 2024 Anna Kalinskaya Dayana Yastremska Tenis WTA sexy Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 22 Ianuarie 2024, 12:25
Data actualizarii: Luni 22 Ianuarie 2024, 13:07

Anna Kalinskaya și Dayana Yastremska s-au calificat în premieră în sferturile unui Grand Slam. 

Pentru prima dată în carierele lor, ucraineanca Dayana Yastremska și rusoaica Anna Kalinskaya au pătruns în sferturile de finală ale unui turneu de mare șlem. 

La 23, respectiv 25 de ani, Yastremska și Kalinskaya pot să viseze la o finală de Grand Slam, deoarece jumătatea superioară a tabloului feminin a rămas descoperită de capi de serie.

Gauff - Sabalenka și Yastremska - Zheng sunt semifinalele probabile ale Openului Australian

Sferturile de finală ale Openului Australian 2024

  • Marta Kostyuk - Cori Gauff
  • Barbora Krejcikova - Aryna Sabalenka
  • Linda Noskova - Dayana Yastremska
  • Anna Kalinskaya - Qinwen Zheng / Oceane Dodin

Cu excepția chinezoaicei Qinwen Zheng - favorită numărul 12 la câștigarea trofeului -, niciuna dintre jucătoarele din această jumătate de tablou nu s-a numărat printre capi de serie. 

Oricare dintre jucătoarele Linda Noskova, Dayana Yastremska, Anna Kalinskaya, Oceane Dodin sau Qinwen Zheng va ajunge în finala turneului, va fi pentru prima oară prezentă în această fază competițională de turneu major.


„Să câștig la Wimbledon, după trei finale pierdute, a fost îndeplinirea visului suprem” Momentele carierei lui Horia Tecău

Dayana Yastremska a fost număr 21 mondial în 2020, dar scandalul de dopaj a împiedicat-o să participe la trei turnee de mare șlem, în sezonul 2021.

Achitată de ITF, după ce a fost depistază pozitiv la anabolizant, Yastremska a revenit în tenis cu succes moderat, aflându-se în prezent la șapte prezențe consecutive încheiate în primul tur al tablourilor principale de Grand Slam. 

Dayana Yastremska nu mai trecuse de primul tur al unui Grand Slam din 2020

Urmărită de 147,000 de persoane pe Instagram, Yastremska și-a dezvoltat latura estetică și a început să se pozeze mai des în ipostaze provocatoare, prin care își confirmă abilitățile de a fi fotomodel. 


Ion Țiriac, moment de neuitat: „Multă lume a uitat cine e Simona Halep! Halep v-a dat Wim-ble-don-ul!”

 


Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!