VIDEO EXCLUSIV Aurul olimpic, mirajul carierei lui Novak Djokovic. Fostul antrenor al Simonei Halep a prezis ce va face sârbul la Paris

Marcu Czentye
Data publicarii: Luni 20 Mai 2024, 16:17
Data actualizarii: Luni 20 Mai 2024, 16:15

Emisiunea Poveștile Sport.ro este locul în care Artemon Apostu-Efremov a făcut predicția referitoare la parcursul sârbului Novak Djokovic în turneul olimpic de la Paris. 

Fostul antrenor al Simonei Halep, Artemon Apostu-Efremov a fost invitatul lui Andru Nenciu, în emisiunea Poveștile Sport.ro.

Despre rivalitatea dintre Roger Federer, Rafael Nadal și Novak Djokovic s-a vorbit ani întregi, dar tenismenul sârb rămâne, în 2024, cu o mare dilemă de rezolvat.

Novak Djokovic vânează medalia de aur la Paris, ca obiectiv principal pentru anul 2024

Spre deosebire de Federer și Nadal, Djokovic nu se poate mândri cu o medalie olimpică de aur în palmares, chiar dacă, în ce privește numărul titlurilor de mare șlem și numărul săptămânilor petrecute ca număr unu ATP, balcanicul conduce detașat. 

Chestionat în rubrica „Întrebările-fulger” dacă Novak Djokovic va câștiga medalia de aur la Jocurile Olimpice de la Paris, Artemon Apostu-Efremov a replicat instant, zicând: „Aș zice că aur nu, dar medalie, da,” a fost predicția lansată de „Arti” Apostu-Efremov. 

În 2021, cu ocazia Jocurilor Olimpice de la Tokyo, Novak Djokovic a încheiat turneul olimpic cu două eșecuri.

Întâi, a pierdut semifinala cu Alexander Zverev, după care a fost învins de spaniolul Pablo Carreno Busta, în finala mică a competiției individuale, ratând astfel medalia de bronz. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!