Antrenor full time sau sfătuitor de ocazie? Patrick Mouratoglou va comenta pentru Televiziunea Franceză meciuri la Roland Garros

Simona Halep Patrick Mouratoglou Patrick Mouratoglou comentator Roland Garros 2022 Simona Halep antrenor nou Tenis WTA Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 14 Aprilie 2022, 19:05
Data actualizarii: Joi 14 Aprilie 2022, 19:02

Patrick Mouratoglou va comenta pentru Televiziunea Franceză diverse meciuri de tenis care vor avea loc la Roland Garros, în acest an (22 mai - 5 iunie). 

În timp ce Simona Halep pare să se simtă de minune alături de Patrick Mouratoglou și restul staff-ului, la Monte Carlo, unde s-au deplasat pentru a asista la câteva partide jucate în turneul ATP Masters 1000, noul antrenor al jucătoarei din România a anunțat o colaborare cu Televiziunea Franceză, pe durata ediției 2022 a turneului de la Roland Garros.

Colaborarea dintre Simona Halep și Patrick Mouratoglou impune prezența antrenorului francez la turneele importante, aspect legal pe care tehnicianul îl va respecta.

Nu este însă prima dată când Simona Halep se află în situația în care antrenorul său își împarte timpul între două activități, prietenul bun al lui Patrick Mouratoglou, Darren Cahill făcând în trecut același schimb de roluri, între poziția de antrenor și comentator de tenis pentru ESPN. 

Simona Halep și Patrick Mouratoglou, în vizită la turneul ATP Masters 1000 de la Monte Carlo

Dincolo de meciurile Simonei Halep de la Paris, la care va sosi ca antrenor, Patrick Mouratoglou își va umple orele libere asumându-și poziția de consultant și comentator pentru televiziunea de stat din Hexagon, într-un parteneriat cu Amazon Prime, informează L'Equipe

„Patrick Mouratoglou, care momentan o antrenează pe Simona Halep, va comenta meciuri de la Roland Garros pentru televiziunea franceză,” scrie cea mai faimoasă publicație sportivă din Franța. 

Simona Halep continuă băile cu gheață la Academia Mouratoglou

În pregătirea sezonului de zgură, Simona Halep se antrenează intens la Academia de Tenis Mouratoglou, din sudul Franței, dorindu-și în același timp să nu recidiveze în ce privește problemele resimțite la coapsa stângă, care au împiedicat-o să joace la Miami.

Simona Halep a acceptat din nou baia cu gheață, ca metodă de recuperare accelerată, după sesiunile epuizante de pregătire fizică, aspect care demonstrează fără echivoc marea dorință a Simonei Halep de a câștiga încă un titlu de mare șlem, dar și de a-și îndeplini obiectivul pentru 2022, revenirea în top 10 WTA

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!