SuperLive cu Mihai Mironica

(P) SHOW SUPERSOCIAL! Florin Răducioiu analizează noul sezon al Ligii pe Superbet

Marți seara începe noul sezon al Ligii Campionilor. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 13 Septembrie 2021, 18:16
Data actualizarii: Luni 13 Septembrie 2021, 18:18

Barcelona – Bayern este capul de afiș al primei zile, în timp ce miercuri urmărim primul meci dintre Liverpool și AC Milan care nu se dispută cu marele trofeu pe masă. 

Cu puțin timp înainte de startul fotbalului spectacol ia startul și cea mai nouă emisiune de pe canalul de YouTube Superbet România: Show SuperSocial!

SuperSocial, cea mai mare rețea socială a pariorilor din România, trece la următorul nivel! Începând cu 14 septembrie, în fiecare zi de marți, de la ora 19:00, ne vedem pe canalul de YouTube al Superbet cu  cele mai bune ponturi, analizele și recomandări ale ambasadorilor și experților Superbet! Descarcă aplicația Superbet, fă-ți profilul de SuperSocial și găsește cele mai bune bilete pe care să le copiezi!

Florin Răducioiu, invitatul de marcă al primei emisiuni

Marele atacant al României și al lui AC Milan va analiza noul sezon al Ligii, în care Milanul revine după 8 ani de pauză. Gazda emisiunii va fi jurnalistul Gigi Stancu, liderul echipei de marketing SuperSocial și cunoscut între pariorii români ca SuperGigi. Alături de cei doi în studio va fi și Liliana Mogoș, și ea parte a echipei de marketing SuperSocial.

Emisiunea va fi filmată la Superbet Premium Store, prima agenție de pariuri VIP din România, la City Gate South Tower din Piața Presei Libere. Ca la toate filmările de acolo, pariorii sunt așteptați în agenție și invitați acolo să urmărească meciurile din Liga Campionilor.

Arată-ne biletele tale pe SuperSocial și noi le arătăm în emisiune!

Intră pe SuperSocial, activează-ți profilul și fă publice biletele pe care le plasezi. Dacă e unul dintre cele mai bune ale zilei, câștigul tău va fi arătat și în Show SuperSocial!

Analizăm biletele pariorilor, ne uităm pe grupuri pentru cele mai mari cote jucate de români și vedem topul câștigătorilor. Intră pe paginile de Chat disponibile la fiecare eveniment sau bilet și poți discuta cu noi în emisiune. Iar dacă ai întrebări pentru Florin Răducioiu, le poți pune acolo!

Urmărește experții și ambasadorii Superbet și copiază-le biletele

Dacă te simți lipsit de inspirație sau vrei doar să analizezi și argumentele altora înainte să-ți plasezi investiția ta, atunci SuperSocial e locul potrivit. Pe chat-uri poți afla informații care ți-au scăpat ție la analiză, ponturi bune sau pur și simplu poți merge pe feeling și poți copia un bilet întocmai cum l-a plasat alt jucător. Ilie Dumitrescu, Florin Răducioiu, Bogdan Stelea, Mihai Leu, Cătălin Moroșanu, Gică Craioveanu și mulți alți profesioniști te așteaptă acolo. Caută-i, sunt cei cu bifa albastră! Vino pe aplicație și replică ce-ți place!

Modifică setările cookies