Valentin Mihăilă vrea să uite de 2022: „M-am dezamăgit singur!” Dorința pentru 2023

valentin mihaila Atalanta Echipa Nationala Parma Calcio Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 03 Ianuarie 2023, 08:40
Data actualizarii: Marti 03 Ianuarie 2023, 08:43

Valentin Mihăilă este hotărât ca în 2023 să ajungă la cea mai bună versiune a sa. 

2022 începea cum nu se putea mai bine pentru Valentin Mihăilă (22 ani). Extrema a prins un împrumut la Atalanta, fiind dorită chiar de Gian Piero Gasperini (64 ani). Numai că aventura din Bergamo s-a sfârșit cu doar 7 meciuri jucate în toate competițiile, iar peste 6 luni avea să revină la Parma, unde urma să stea pe bară două luni din cauza unei accidentări.

Valentin Mihăilă are planuri mari pentru 2023 

În 2023, Valentin Mihăilă este hotărât să lase în spate experiența de anul trecut și să revină la forma sportivă care l-a propulsat în Serie A. 

„Aveam aşteptări mai mari de la mine şi m-am dezamăgit singur. Vreau să revin în forţă anul acesta”, a declarat Valentin Mihăilă pentru as.ro.

Pe lângă evoluțiile solide de la echipa de club, fostul jucător al Universității Craiova își dorește să se califice cu naționala României la Campionatul European din 2024. Pentru a obține biletul la turneul final din Germania, elevii lui Edward Iordănescu (44 ani) trebuie să treacă în preliminarii de Andorra, Belarus, Kosovo, Elveția și Israel. 

„Trebuie să ne calificăm! Asta trebuie să fie în mintea noastră: calificarea! Pentru că ne lipseşte de foarte mult timp!”, a mai spus Valentin Mihăilă.

Mihai Rotaru era convins că Valentin Mihăilă se va impune la Atalanta 

Ora Exactă în Sport este în direct pe PRO Arena, de luni până vineri de la 9:30 la 12:30, și în week-end de la 10:00 la 12:30.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!