Stranieri

Romanul care face minuni in Italia: 5 goluri intr-un singur meci la Inter Primavera! Pariul italienilor: debuteaza la echipa mare

George Puscas a fost transferat anul trecut de italieni, de la Libery Oradea.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 31 August 2014, 10:50
Data actualizarii: Duminica 31 August 2014, 11:09

George Puscas se descurca de minune la Inter Primavera. Atacantul adus de italieni la recomandarea lui Cristi Chivu a inscris ieri 5 goluri intr-un meci castigat de juniorii lui Inter cu 7-0 in partida Lanciano si a intrat in atentia celor mai importante publicatii din Italia.

Jurnalistul Gianluca di Marzio, de la Sky Sport Italia, specializat pe piata transferurilor din Europa, ii dedica astazi un articol atacantului roman si pariaza ca acesta va face pasul foarte curand la echipa mare.

"A marcat cinci goluri intr-o singura partida, a fost protagonistul victoriei obtinute de Inter Primavera. Spune ca il inspira Zlatan Ibrahimovici, dar dupa felul in care joaca, si in care sta in teren, il putem asemana cu Rodrigo Palacio. A participat pana acum la mai multe antrenamente ale echipei mari. Este un jucator complet: are fizic bun, are tehnica, are viteza. Am vorbit cu antrenorul echipei, Stefano Vecchi, si mi-a spus: << Poate sa joace si in stanga, nu doar in centru, este un atacant modern.>> Puscas a marcat 11 goluri la Inter, iar unul dintre ele a fost in meciul cu Milan, chiar sub ochii patronului Tohir."

"Mazzarri l-a urmarit mult, l-a luat si in turneul din Statele Unite din vara. Cele 5 goluri cu Lanciano sunt doar inceputul".

George Puscas a fost transferat de Inter in 2013 de la Liberty Oradea, prin impresarul Pietro Chiodi. Atacantul de 18 ani este component al nationalei U21 a Romaniei.

Modifică setările cookies