Stranieri

Interviu cu noul BANEL al Romaniei de la Real Madrid: "Nationala Spaniei a zis sa-mi fac actele. NU! Astept sa ma cheme Romania!"

Are 13 ani si este unul dintre copiii romanilor plecati in ultimul deceniu sa munceasca in Europa. S-a nascut in Tenerife si astazi joaca la Real Madrid.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 18 Octombrie 2014, 09:05
Data actualizarii: Sambata 18 Octombrie 2014, 09:05

Stirile Sport ProTV de la 20:00 v-au prezentat vineri seara povestea lui Roberto Bairam Mihalache, copilul de 13 ani care desi nu a calcat niciodata in Romania a refuzat nationala Spaniei ca sa joace in viitor pe National Arena pentru Romania. www.sport.ro va prezinta astazi un scurt interviu exclusiv cu Roberto Bairam Mihalache. Spera sa joace macar un meci alaturi de Cristiano Ronaldo si viseaza sa aiba un viitor pe Bernabeu ca sa isi ajute cei 6 frati de acasa:

Esti roman sau spaniol?

Roberto Bairam Mihalache: Mama si tata sunt romani, dar eu m-am nascut aici, in Tenerife. Imi place mai mult Romania, dar nu am fost niciodata. Nu stiu nimic despre Romania, doar din poze. Parintii mi-au spus ca este frumos. Aici stau cu mama si fratii mei.

Cum e sa joci la Real Madrid?

La Real Madrid e foarte frumos, e cea mai buna echipa din lume. Cristiano este jucatorul meu preferat. Visul meu este sa joc cu el macar un meci. 

Ai fost curtat de nationala Spaniei?

Nationala Spaniei mi-a zis sa imi fac acte spaniole, dar eu am zis nu, ca merg cu Romania daca ma suna.

Nu iti e mai usor sa joci pentru Spania?

Sangele meu e romanesc.

Ce jucatori din Romania cunosti?

Banel, Hagi, putini. Mie imi zic ca Banel este ca mine, dar ca eu sunt mai tehnic.

Tu cu ce echipe tii?

Cu Steaua si cu Real Madrid. Dar ar trebui sa aleg intre ele, ar fi Real, e cea mai buna echipa, aici joc. De ce cu Steaua? Si mama, si tata, si fratii mei, toti tin cu Steaua.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies