Reactia lui Stancu dupa ultimul gol pentru Galatasaray!

Autor: Sport.ro
Marti 10 Mai 2011, 12:35

	Reactia lui Stancu dupa ultimul gol pentru Galatasaray!

Dupa o perioada de seceta, care i-a facut pe oficialii Galatei sa il treaca pe lista neagra, Bogdan Stancu a marcat in victoria cu Kasimpasa, scor 3-1

"Lucrurile nu au mers bine pentru noi. Aceasta victorie este o consolare mica", a spus Stancu.

Fotomac noteaza ca Stancu s-a numarat printre jucatorii care "au trecut clasa" la partida de duminica si ca romanul a inscris al doilea sau gol in campionat pentru Galatasaray.

Cotidianul Fotospor scrie, in schimb, ca Bogdan Stancu a inscris pentru ca a avut noroc la faza respectiva. "Emre Colak i-a dat lui Stancu trei pase fine, insa acesta ce a facut? Ne-a facut sa ne smulgem parul din cap. Si golul inscris de roman a fost in totalitate datorat sansei", mentioneaza Fotospor.

Sabah noteaza ca Stancu a reusit sa inscrie un gol, dar a si ratat trei ocazii clare, el avand probleme in ceea ce priveste finalizarea. "Ma mir cum de s-au dat cinci milioane de dolari pentru Stancu", adauga autorul articolului din cotidianul Sabah.

Sursa: Mediafax

Toata Romania vede Romania! la PRO TV Luptele FINALE pentru nationala: vineri, 15 noiembrie, 21:45, Romania - Suedia! Luni, 18 noiembrie, 21:45, Spania - Romania!

Din nou la Euro! Joi, 14 noiembrie, 20:00 Romania U21 - Finlanda U21, in direct la PRO TV!

Statistici după primul tur. Cum și-au împărțit candidații țara și cine a votat pentru ei
BRAT