Parma a anuntat lotul pentru meciul cu Torino! Ce se intampla cu Mihaila si ce a spus D'Aversa despre accidentarea lui

Parma a anuntat lotul pentru meciul cu Torino! Ce se intampla cu Mihaila si ce a spus D'Aversa despre accidentarea lui

Parma se deplaseaza la Torino pentru etapa cu numarul 34 din Serie A.

Sansele echipei lui D'Aversa sa se salveze de la retrogradare sunt minime, insa jucatorii vor incerca schimbe fata echipei, in incercarea de a obtine puncte pana la finalul sezonului.

Parma are si probleme cu accidentarile. Dennis Man a iesit in prima repriza a meciului cu Crotone, iar sezonul s-a incheiat pentru el, iar acum au mai primit o veste proasta. 

Celalalt roman din lot, Valentin Mihaila, s-a accidentat la antrenamente zilele trecute si s-a pregatit separat de grup. Italienii sperau sa il poata recupera pana la meciul cu Torino, insa fostul jucator al Craiovei nu a fost inclus in lotul anuntat de D'Aversa pe contul Parmei. 

Roberto D'Aversa a vorbit despre problemele cu accidentarile din lot, dar si despre situatia lui Mihaila. 

"La sfarsitul anului vom face o evaluare si o analiza pentru a face imbunatatiri si a vedea experientele trecute, fie ele pozitive sau negative. Mihaila avea o problema cu pubalgia, trebuie sa vedem cum va evolua, ca sa putem castiga un jucator, nu sa pasam responsabilitatile", a spus antrenorul la conferinta de presa. 

Mihaila a fost unul dintre jucatorii importanti ai Parmei in returul din Serie A. Romanul a reusit sa inscrie trei goluri si sa ofere si doua pase de gol. 

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ce spune ministrul Sănătății despre apariția unui val patru al pandemiei: ”Depinde mai ales de noi”
BRAT
Modifică setările cookies