Stranieri

Noi detalii despre situația lui Man: „Mai e o variantă în Turcia, dar și o formație din Franța!” Antrenorul Parmei vrea să îl 'reprofileze'

Dennis Man (23 ani) și-a pierdut din protagonism la Parma, iar șansele să plece de la gruparea din Serie B sunt tot mai mari. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Duminica 16 Ianuarie 2022, 11:19
Data actualizarii: Duminica 16 Ianuarie 2022, 11:24

Cel mai scump fotbalist transferat din Liga 1 în urmă cu un an e aproape de despărțirea de club, fie și sub formă de împrumut. S-a scris despre interesul lui Fatih Terim pentru el, iar Galatasaray a făcut o ofertă, care însă a fost refuzată de oficialii italieni.

Acum, Man pare mai aproape de plecare ca niciodată, după un sezon cu adevărat șters în Serie B. 

Detalii despre situația lui Man: „Mai e o variantă în Turcia, dar nu la Galatasaray, dar și o formație din Franța!”

Giovanni Becali, cel care a intermediat transferul lui Man la Parma, a vorbit despre situația fotbalistului român, dezvăluind că jucătorul pe care îl reprezintă firma sa de impresariat nu duce lipsă de oferte. 

Totodată, fostul agent FIFA a vorbit și despre detaliile posibilelor mutări despre care s-a tot scris și a dezvăluit un detaliu inedit, acela că noul tehnician al Parmei, Giuseppe Iachini, ar vrea să îl 'reprofileze' pe Man, folosindul pe postul de fundaș stânga.

„Dennis Man a fost dorit de Galatasaray, în vară. A spus-o și Fatih Terim. Dar la prețul pe care îl voia Parma, 11 milioane, pentru a recupera din investiție. Ei au vrut să-l ia împrumut, cu opțiune pentru 7-8 milioane. Sampdoria îl vrea, dar nu să-i plătească tot salariul.

Au fost negocieri, dar Sampdoria voia să-i dea 250.000 și restul de 250.000 până la vară. Mai e o variantă tot în Turcia, dar nu la Galatasaray, o altă formație, de top. La fel, și o formație din subsolul clasamentului din Franța.

Dacă ar merge în Turcia, acolo ar fi împrumut cu opțiune de cumpărare. Iacchini, noul antrenor, vrea să joace 3-5-2, iar Man să fie fundaș stânga”, a declarat Ioan Becali pentru Digi Sport. 

11 meciuri a jucat Dennis Man, în toate competițiile, în tricoul Parmei în acest sezon. Jucătorul transferat de la FCSB a reușit să înscrie doar două goluri. 

Modifică setările cookies