Marica a inceput negocierile si e gata sa revina in fotbal. Atacantul viseaza in continuare la EURO, dar anunta: "Liga 1 nu e o varianta"

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 13 Noiembrie 2015, 09:04
Data actualizarii: Vineri 13 Noiembrie 2015, 09:14

Italia - Romania e IN DIRECT la ProTV, martea viitoare, de la 21:45

Ciprian Marica e in continuare liber de contract, dar promite ca in doua saptamani va anunta numele noii sale formatii. Acesta se afla in negocieri cu mai multe cluburi.

Prezent la un eveniment sportiv, aseara, atacantul de 30 de ani a spus ca este extrem de dornic sa revina in tricoul nationalei si este sigur ca va reveni in vederile selectionerului daca va juca din nou titular la un club.

"Nu joci in fiecare zi cu Spania ori cu Italia, echipe de talie mondiala. Eu sper ca prestatiile mele sa-l determine pe selectioner sa ma convoace. Sper sa am un parcurs bun si sa revin in vederile sale.

Sunt in contacte cu mai multe echipe si doresc ca pe 1-2 decembrie sa iau o hotarare, ca sa am o luna de pregatire cu echipa de club si din ianuarie sa fiu din nou pe teren. In momentul asta, Liga 1 nu este o varianta", a spus Ciprian Marica.

Marica a jucat ultima oara la Konyaspor, in Turcia. Acesta a bifat 7 aparitii intr-un an.

Un singur meci a jucat Ciprian Marica pentru Romania in preliminariile pentru EURO 2016, impotriva Greciei, la Atena. Chiar el a marcat atunci in poarta elenilor.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!