"Hai sa pierdem PUTIN, dar sa SCAPAM de Vlad Chiriches!" Mesajul incredibil transmis de fanii lui Spurs! Ce cluburi il vor:

"Hai sa pierdem PUTIN, dar sa SCAPAM de Vlad Chiriches!" Mesajul incredibil transmis de fanii lui Spurs! Ce cluburi il vor:

Chiriches nu va mai ramane pentru mult timp la Londra.

PRIMA VARIANTA

Destinatia sigura, in opinia celor de la Calciomercato, este AS Roma. Clubul vrea sa-l ia cat mai repede pe fundasul roman, mai ales ca ar fi discutat si s-ar fi inteles deja cu fostul jucator al Stelei.

Salariul lui Chiriches nu reprezinta o problema, dupa cum afirma Calciomercato, iar suma de transfer va fi negociata de la 8 milioane de euro in jos, AS Roma fiind dispusa la tratative cu Spurs.

Si clubul londonez vrea sa-l transfere pe Vlad pentru a-si recupera macar o parte din banii investiti cand l-a luat de la Steaua; in plus, si antrenorul lui Spurs a dat verdictul - nu se va baza pe Chiriches in viitor, asa ca plecarea devine sigura.

ALTE VARIANTE

Sky Italia vine acum cu alte precizari si spune ca Tottenham nu vrea sa-l cedeze de tot pe roman. Clubul de la Londra spera sa-l cedeze sub forma de imprumut, in iarna, pentru ca mai apoi sa se gandeasca daca romanul merita un loc in echipa, la eventuala revenire.

Dupa el umbla acum si QPR, cat si Wenger, care l-ar vrea la Arsenal ca solutie de avarie din cauza unor alegeri limitate ca numar pentru posturile din defensiva in acest sezon.

MESAJ DUR DE LA FANI

Multi fani ai lui Tottenham sunt incantati de ideea ca fundasul roman va pleca la AS Roma in Italia. Pe un site al suporterilor, Tottenham Hotspur Blog News, titlul articolului este "Sa pierdem o suma mica, dar scapam de Chiriches".

Mentalitatea si jocul cand e pus sub presiune sunt defectele despre care scriu fanii lui Spurs, care mai noteaza ca fundasul roman trebuie sa plece, fie si in pierdere mica pentru Tottenham, doar pentru a-i face loc unui alt extracomunitar, dar cu mentalitate si joc superioare.

Si salariul sau ar fi considerat unul mare de conducerea lui Spurs, mai ales ca este vorba despre un jucator in care sefii de la Londra nu mai cred.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Planul lui Biden de relansare economică a fost adoptat de Camera Reprezentanţilor
BRAT

Modifică setările cookies