VIDEO EXCLUSIV Victor Pițurcă, așa cum nu l-ai mai văzut! Fostul selecționer a făcut spectacol în poligonul de tragere: „Am lovit, la revedere!” 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 29 Septembrie 2022, 21:23
Data actualizarii: Joi 29 Septembrie 2022, 21:23

Victor Pițurcă a impresionat în poligon, așa cum o făcea pe terenul de fotbal, când evolua pentru Steaua București. 

Pe lângă fotbal, Victor Pițurcă (66 ani) are și alte pasiuni. Una dintre acestea este trasul în poligon. Acolo l-a întâlnit pe Francesco Țigănescu (18 ani), care a câștigat bronzul la Campionatul European de talere. Tânărul a ratat aurul chiar la ultima tragere. 

Fostul selecționer are încredere în calitățile lui Francesco și i-a urat să ajungă campion mondial și să reprezinte România cu succes la Jocurile Olimpice din 2024, de la Paris .

„Sperăm să fie campion mondial. Obligatoriu la Jocurile Olimpice de la Paris. Francesco, sunt cu ochii pe tine”, a declarat Victor Pițurcă pentru știrile PRO TV și sport.ro.

Victor Pițurcă, la fel de letal cu arma ca în fața porții 

Antrenorul a fost supus și la o probă practică. Chiar dacă nu se consideră un trăgădor bun, Victor Pițurcă a făcut spectacol încă de la prima lovitură. 

„Nu pot să spun că sunt un trăgător bun, nici măcar bun. Dar sunt amator, vin aici între profesioniști. În fața porții era altceva. 

Am lovit, la revedere!”, au fost cuvintele lui Victor Pițurcă. 

De-a lungul istoriei, tirul a reprezentat cu succes România la Jocurile Olimpice. A obținut 6 medalii de aur, 4 de argint și 5 de bronz. Iar secția de tir de la Steaua București, clubul unde a jucat și Victor Pițurcă între 1983 și 1989, s-a dovedit a fi o fabrică de campioni la această disciplină. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!