Patimile lui Mihai Leu:  "Am trecut din Grecia in Italia ascuns 36 de ore intr-o lada, sub scaunul unui sofer"

Mihai Leu Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 25 Aprilie 2015, 14:39
Data actualizarii: Sambata 25 Aprilie 2015, 14:44

Interviu emotionat cu Mihai Leu!

Campion mondial la box profesionist, in 1997, Mihai Leu (47 de ani) a inceput sa practice acest sport la Hunedoara, orasul sau natal. Pentru o vreme, si-a dorit sa intre la Academia de Studii Economice din Bucuresti. Insa cum nu putea face si sport de performanta, si scoala, a optat pentru primul, terminand Institutul de Educatie Fizica si Sport. Mihai a rememorat aceste momente ale vietii lui pentru Sport News. El a explicat de ce a decis sa ramana in Grecia, in toamna lui 1997, si a dezvaluit, in premiera, povestea nestiuta a trecerii sale in Italia.  

”Am gasit un englez, care m-a bagat intr-o lada, sub scaunul lui din tir. M-am inteles cu el la 700 de dolari. Astia erau si toti banii pe care ii aveam. Si m-a bagat in lada. In tir. Problema este ca am stat 36 de ore acolo. Destul de mult. Lui ii era teama. Daca ma vedea cineva ar fi avut probleme. A trebuit sa intru inainte ca el sa parcheze tir-ul si sa-l urce pe vapor!”.

Un interviu emotionat cu cel care trece prin momente grele, fiind sub tratament dupa o operatie dificila, pe sportnews.ro.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!