Mihai Nesu a transmis un mesaj emotionant de Paste! Care este indemnul fostului fotbalist in plina pandemie

Mihai Nesu a transmis un mesaj emotionant de Paste! Care este indemnul fostului fotbalist in plina pandemie

Fostul stelist a tinut sa trimita un mesaj catre toti cei care il urmaresc.

Mihai Nesu, in varsta de 37 de ani, se afla la Oradea, acolo unde isi are sediul si fundatia pe care o conduce, iar cu ocazia Sarbatorilor Pascale, acesta a transmis un mesaj special.

"Dragi prieteni, va doresc, cu ocazia Sarbatorilor de Paste, pace, liniste sufleteasca si buna intelegere intre voi, mai ales in perioada asta mai speciala. Sa ne ajute Dumnezeu, cu mare mila Sa, chiar daca noi, din nestiinta, ne-am indepartat de El prin purtarea noastra. Acum, cand mai mai ales pentru imunitatea noastra, avem mare nevoie de puterea lui Dumnezeu din Sfintele Taine, Sfanta Impartasanie, Sfanta Spovedanie, Sfantul Maslu si Sfanta Liturghie.

Avem nevoie de Dumnezeu, dragi prieteni. Toti avem nevoie de Dumnezeu ca sa dobandim dreapta socoteala, discernamant, sa alegem solutiile potrivite. Mai ales acum, intr-o situatie noua, necunoscuta la nivel mondial, din toate punctele de vedere. Dumnezeu, care este Creatorul si doctorul trupurilor si sufletelor noastre, n-are solutia impotriva acestui virus? Are orice! Trebuie doar sa ne dorim sa colaboram cu El, sa-L rugam si ne va izbavi. Acolo unde ne punem nadejdea, de acolo vine si izbavirea. Hristos a inviat! Sa ne puneam toata nadejdea in Invierea lui Hristos, care S-a jertfit pentru noi. Sa ne purtam crucea personala cu rabdare si dragoste", a spus Mihai Nesu.

Mihai Nesu a suferit un accident la antrenament, in 2011, pe vremea cand evolua la Utrecht, in urma caruia a ramas paralizat. De atunci, si-a dedicat toata energia spre a-i ajuta pe altii prin intermediul fundatiei care ii poarta numele.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Peste 7.000 de oameni și-au cumpărat vechime în muncă. Ce trebuie să facă românii care vor să procedeze la fel
BRAT
Modifică setările cookies