Laser, frate! D-asta i-au furat ghetele lui Ronaldo in Germania! Au crezut ca sunt ultimul model aparut! 3 stelisti sunt banuiti de furt :)

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 18 Aprilie 2012, 18:00
Data actualizarii: Miercuri 18 Aprilie 2012, 18:33
 

Joi, semifinalele Europa League: 22.00 Sporting - Bilbao, Sport.ro, 22.00 Atletico - Valencia, voyo.ro | Dam GRATIS doua bilete pe zi la finala Europa League aici

Ronaldo a ramas fara ghete inainte de Bayern 2-1 Real pe Allianz Arena. I-au disparut 3 perechi de incaltari din vestiar, cu putin inainte sa inceapa semifinala de Liga Campionilor

Cristiano Ronaldo a purtat intotdeauna ghete Mercurial. Iar ultimul model de la NIKE e fix pe placul lui: "Aceasta gheata este perfecta pentru mine. Pot depasi in viteza adversarii. Gheata imi ofera viteza si aderenta de care am nevoie fara a afecta suportul si confortul. De asemenea, se potriveste perfect stilului meu”, a declarat CR7.

E vorba de gheata Mercurial Vapor VIII, de culoarea “bright mango” si cu forma anatomica, reproiectata pentru a fixa foarte bine piciorul. O atentie deosebita a fost acordata zonei calaciului care este mai moale.

Gheata are doar 185 grame si are crampoane DUBLE in spate, care ajuta la elibererea rapida din gazon, in timp ce designul asimetric si configuratia crampoanelor permit un start exploziv. Crampoanele lamelare ajuta si ele jucatorii la schimbarea directiei.

Tanase, Chipciu si Latovlevici vor juca si ei de azi cu noul model de la NIKE. Intra tare pe teren chiar de vineri, contra Vasluiului, de la 20:20.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!